Belefér még az elfogadható fegyelmezés kategóriába, hogy a 80 kilós szülő erőből megüsse a 20 kilós gyerekét?
Nem, vagy a gyerek legyen 21 kiló vagy a felnőtt 79, más esetben elfogadhatósági határértéken kívül esik.
Amúgy milyen választ vársz?
Te mit nem értesz?!?
Ha egy súlyban lennének sem szabad erőből megüsse a gyereket. 12 éves a lányom és egyszer provokált ki egy fenékre csapást. Arra rászolgált és hatásos is volt, de sem előtte,sem utána soha nem bántottam.
Így is leszakadt a képem,nem úgy,hogy erőből megüssem.
Nem szabad és kész. Egy 20 kilós gyerek 5-6 éves. Jóhogy nem már ököllel csapja le az apja.
Nem
Szánalmas ha valaki szülőként az erejével próbálja meg demonstrálni a gyermekének az akaratát.
Unokahúgomra vigyáztam, nem az volt amit ő akart és megütött. Kérdőre vontam, hogy miért tette, azt felelte, hogyha nem az van amit anya akar akkor ő is megüt.
Remek példa az esztelen gyereknevelésre. Nem, nem fér bele, és az ilyen gyökér felnőttek miatt lesznek agresszív emberek
Fegyelmezőleg egy atyai elcsattanhat de nem erőből..az bàntamalzäs..ha erőből üt az a gyerek az eszmèletèt is elveszti...
Amugy milyen kèrdès màr ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!