Szerintetek 17 évesen ez sok? Vagy még belefér az elfogadható kategóriába?
Havonta 1 alkalommal szedetem és befestetem a szemöldökömet.
Havonta 2x megyek manikűröshöz, 1x fodrászhoz (hajfestés+vágás).
2 hetente feltöltetem a szempilláimat (sima 2D, nem 3-4D, amiről ordít kilométerekről, hogy nem igazi).
Heti egyszer masszíroztatok.
Apa ki van akadva, hogy ez nem normális, meg hogy minden egyebet ezekhez az időpontokhoz igazítok az életemben...
Hát nem egy tipikus tini élete. Én felnőttként sem tudnék, szeretnék így élni, hogy ennyire be vagyok táblázva.
Ha ilyen fiatalon ennyi munkába kerül, hogy normálisan nézz ki, akkor mi lesz később? Tönkre teszed a saját körmöd, pillád!
Szemöldök szedés festés havonta egyszer simán bele fér.
Havonta 2x manikűröshöz minek?
2 hetente szempillára sincs szükség.
Hetente masszíroztatni a fiatal egészséges testedet pláne baromi felesleges.
17 évesen szemöldököt csinaltatni jártam, mert magamnak borzasztóra sikerült, műkörmöshöz havi 1x, műszempilla 3 hetente.
Nincs gond a kinézetemmel, nem vagyok bányarém. :D
Manikűröshöz azért megyek 2 hetente, mert zselé van a körmömön és nem szeretem, ha nagyon látszik a lenövés. Ha nem lenne rajta semmi, valószínűleg újra véresre rágnám mindet...
A szempillámmal is ugyanez a helyzet, mikor már nagyon elkezd hullani, vagy látom, hogy nem olyan szép, mint az elején, megyek. :)
Hát nincs valami jó kozmetikusod!
Szempillának kb 4-6 hétig tartania kellene.
szemöldök Festésnek is legalább 4 hétig.
Manikűr is havi 2? Miért?
Heti 1 masszázs? Gyárban dolgozol?
Szerintem is sok ez a pipere.... főleg egy 17 évesnek.
Az meg h ekörül forog az életed, bocsi de szánalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!