Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 19 éves pasihoz 15 éves barátnő még belefér? Mi a legfiatalabb, ami még elfogadható?
Figyelt kérdés
2013. dec. 22. 22:37
2/6 anonim válasza:
Igen, elfogadható. Én 15 évesen ismertem meg egy akkor 19 éves srácot és két évig együtt voltunk. Nem volt gond a korkülönbség.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem személyes jellegű kérdés, csak általánosságban tűnődtem el két ismerősömön. :D Most egy perccel a kérdés kiírása után eszembe jutott, hogy meg kellett volna nézni mások kérdezték-e már ugyanezt, és láttam, hogy igen, szóval bocsánat a felesleges kérdésért. A válaszokat köszönöm. :)
2013. dec. 22. 22:46
4/6 anonim válasza:
Elfogadható még.
Második válaszoló: ez így nem sokat ér, ha már nem vagytok együtt... nem erről szólna a kapcsolat?
5/6 anonim válasza:
Második vagyok: Nem a korkülönbség volt a gond és a kérdés lényege viszont ez. Elfogadható volt, senki nem furcsálta a dolgot és most is elfogadható.
Az ok az volt, hogy kiment Angliába dolgozni...
6/6 anonim válasza:
nekem 15 évesen 20 éves pasim volt, mai napig együtt vagyunk (18/L) szerintem semmi gáz vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!