Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kerüljem el, hogy a barázónába kerüljek?
pár hete, jobban csak mondjuk 1 hete (:
#3: Én is gondoltam erre, de én inkább olyan vagyok, hogy még picit jobban megismerjük egymást vagy ilyesmi, és egy adott pillanatban megcsókolom és ha visszacsókol, akkor minden oké, vagy a visszajelzések :)
Ne lógj rajta, ne beszélgess vele sokat, ne törődj vele.. De néha meg dicsérd meg a külalakját, akár csak egy pillantással (ami nem kéjsóvár, de látszódjon a tetszésed)..
El kell kerülni, hogy amolyan "lelki társ" viszony kialakuljon. Tehát hogy el meri mondani neked a titkait, az apró ügyeit... Az már friendzone. Akkor már olyan közel állsz hozzá, hogy meg sem lát.
Persze ha már jól kijöttök, akkor innen nehéz a visszaút.. Ne hirtelen távolodj el tőle, hanem észrevétlenül.
És ha eztán nem sikerül felkeltened az érdeklődését, akkor eleve nem volt esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!