Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég kellemetlen helyzetekbe kerülök folyton a barátaim előtt, hogy kerüljem ki ezeket?
Amikor elmegyek egy szórakozó helyere (általában egyedül), mert igazán nincs senkim most.
Ás hát mivel elég sok embert ismerek mindenkivel könnyen beszélek a dolgaimról. Ott van mondjunk a barátnője és mindig jönne velem tovább "beszélgetni" egyáltalán nem vagyok szerény szerintem helyes vagyok és meg is értem, hogy jönnének. Csak mindig kellemetlen helyzetbe sodródok ő általuk, tehát próbálom hárítani a témákat, hogy ők nehogy rá kapjanak stb, de nagyon rossz , mert folyon feszélyezve érzem magam a haverjaim elött, akik folyton kicsit haragudva, irigykedve néznek rám(megértem őket).
Hogy tudnám ezeket a helyzeteket kikerülni? inkább távozzak abból a társaságból ahol ilyen van?
20/f
Hát haver, szerintem elég beképzelt vagy. :D "Megértem őket", hát ezen meghaltam. :D Ezután se fogod kikerülni a szurkálódásokat, aki jellemtelen üres szépfiú, mind erre a sorsra jut, a haverok meg piszkálják.
Annyit tanácsolok kispajtás, hogyha angolosan távozol a csatatérről, akkor senki sem fog tisztelni. Soha. Legyen benned tartás, és álld a sarat.
Ja és egy idézet: Egy igazi férfi nem rinyál.
az Amog fejezetet olvasd át-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!