Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én látom így, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom így, vagy valóban kellemetlen, és utáljátok, ha ismerkedtek valakivel, és az exről van szó?

Figyelt kérdés
például ha olyan helyzetben vagytok,hogy még nem tudjátok pontosan hogy egy lánnyal/fiúval mi lesz az ismerkedésből, csak szimpatizáltok egymással...tehát lehet szó párkapcsolatról, vagy később csak barátságról. de mit szólnátok, ha valaki azt mondja nektek,hogy "szeretnélek megismerni" vagy megkérdezi, hogy "ismerkednél velem, szimpi vagy", és utána folyamatosan az exéről beszél? én vagyok ennyire maradi, vagy ezt ti is utáljátok? mivel én még azt se szeretem, ha csak 1x hozza fel, mert ha velem akar ismerkedni, miért kéne beszélnem vele az exéről? bocsi, jobban nem tudtam megfogalmazni....
2013. máj. 12. 12:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez gáz és illetlenség mert másiknak nem hinném hogy jól esik ha az exről papolnak egyfolytában .
2013. máj. 12. 12:28
 2/13 anonim ***** válasza:

engem nem zavar..

de az első pár randin ne az exekről beszélgessünk már....

2013. máj. 12. 12:28
 3/13 anonim ***** válasza:

Ezt én is utálom..

Velem olyan volt, hogy végül az lett a téma, hogy szerintem hogyan szerezze vissza az exbnőt:/

Persze, annak örülök, ha valakinek szimpi vagyok:)

Ilyenkor inkább hagyom és elköszönök, vagy nem is írok vissza, ha nagyon idegesítő már..:$

2013. máj. 12. 12:31
 4/13 anonim ***** válasza:
Azért probléma, mert nagy a valószínűsége, hogy az ilyen ember összehasonlít az exével, ezért beszél mindig Róla. A párom (4 éve vagyunk együtt) a kapcsolatunk elején, kb. fél évig az exéről beszélt. Bármit meglátott, bármi is volt a téma, mindig szóbakerült az exe: "XY ezt így csinálta, XY-nal sokat jártunk ide, XY imádta a kézi táskákat, rengeteget vettem Neki, XY ezt nem szerette, stb." Nagyon rosszul érintett. Később erőt vettem magamon, kifejtettem, miért nem tetszik a dolog, és azóta szóba se kerül a kis luvnya. :)
2013. máj. 12. 12:34
 5/13 anonim ***** válasza:
mivel az én fiújaimat előtte erős barátság alapozza meg (hosszú a felvezető időszak), ezért mindig szóbakerül az ex téma. mondjuk hivatkozom rá, vagy a társaságnál valaki mond valamit róla és akkor lemagyarázom neki, vagy megkérdezem hogy mi van az ő exbarátnőjével akivel sokáig volt együtt stb. ameddig csak ismerkedünk, barátkozunk, addig nem zavar a dolog, nyilván persze vannak mértékek. ha elhív valahova, ott viszont tabu :)) majd ha alakul valami, akkor vissza lehet térni a témára, de azért randin meg a komolyabb ismerkedésnél inkább ne
2013. máj. 12. 12:36
 6/13 A kérdező kommentje:
ok köszi, akkor több mint valószínű, hogy szólni fogok neki. Egyszerűen nem akarok ilyen "lelki szemetes" lenni vagy nem tudom, hogy nekem panaszkodjon állandóan róla....
2013. máj. 12. 12:39
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem, nem utálom. Én is beszélek róla. Attól hogy szétmentünk még a múltam része és akinek én kellek az a múltamat is elfogadja velem együtt. Éretlen pitiáner dolog ebből problémát csinálni. 24/L
2013. máj. 12. 12:40
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha ennyit nem lehet elvárni valakitől, hogy végighallgassa rinyálás nélkül ezt a témát IS akkor arra az emberre én nem vagyok kiváncsi a továbbiakban. Akinek volt előttünk egyetlen egy komoly kapcsolata attól ne várjuk már el, hogy szóba se kerüljön a múlt mert egyszerüen kikerülhetetlen... Az ex a viszonyitási alap ez nem azt jelenti hogy összehasonlitgat vele de nyilván fel fel villannak közös emlékek helyek élmények. A bizalom egyik jeleként értékelem, ha ezekről nekem beszámol és eszemben sincs ilyen miatt problémázni..
2013. máj. 12. 12:46
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

#7-es! Nem éretlen dolog ebből problémát csinálni. Senki nem mondta, hogy baj, ha valaki beszél az exéről. Beszéljen! EGYSZER! Ne állandóan! Persze, mesélje el, hogy milyen tapasztalatai voltak, stb. (Nem utolsó eü. szempontból sem, hogy mennyi "ősöd" volt, a fertőzések miatt... ) De az nem járja, hogy valaki mesél magáró: "Imádom a színházat!" erre pedig a válasz: "Hát a volt bnőm inkább a moziért volt oda..." Mert ez senkit nem érdekel..

Érzed a különbséget?

2013. máj. 12. 12:47
 10/13 anonim ***** válasza:
Engem zavar, ha szó esik róla, mert én már rögtön azt nézem, hogy én miben különbözök az adott extől, velem jobban kijöhet-e az adott pasi, mint a másik csajjal. Mondjuk az oké, ha párszor megemlíti, valamilyen szinten érdekel is, hogy miért mentek szét, de ne nekem panaszkodjon... Ha már randizunk, az azt jelenti, hogy túltette magát rajta, lezárta azt az időszakot, úgyhogy akkor ne amiatt siránkozzon... Illetlenség szerintem. 19/L
2013. máj. 12. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!