Kenguruban hordani a babát? Nem volt valami jó élmény, amikor kiprónáltam, ez valóban ilyen kellemetlen?
Figyelt kérdés
6 hónapos lányomat egyik nap felvettem benne,hogy ha valami miatt egyszer buszra kéne ülnünk,milyen lenne,de iszonyatosan húzta a vállaimat,pedig be volt állítva.Ez valóban ennyire kényelmetlen,vagy be lehet állítani jobban,én voltam ügyetlen,vagy szokás kérdése?2009. febr. 19. 09:10
1/5 A kérdező kommentje:
próbáltam,bocs
2009. febr. 19. 09:13
2/5 anonim válasza:
Szia!
Én sem szeretem a kengurut,nekem is kényelmetlen.Így csak 1-2 szer használtam.Gondolkodtam a hordozókendőn arról csak jót hallottam,de lebeszéltem magam mert porckorongsérvem van.Mi maradunk a babakocsinál,ha utazunk akkor mi már tudunk sportkocsit használni.
De szerintem aki hozzászokik a kenguruhoz,annak biztosn kényelmesebb,hiszen sok anyukát látni,hogy abban viszi a babaáját!
3/5 anonim válasza:
Ezt is mint minden mást,meg kell szokni.A hat hónapos baba popsija már nem könnyű,kisebb súlynál könnyebben megy a barátkozás az újfajta terheléssel.És persze a kenguru minősége sem mindegy,vastag pánt kevésbé vág.
Ha úgy érzed,hogy kényelmetlen,senki sem fog elítélni azért mert nem hordod hasadon a kislányodat :)
4/5 anonim válasza:
Nálunk a kengurut kifejezetten utálta a lányom, hordozókendőben van el kifelé fordítva. De már 8 kiló (7 hónapos)! Én már nem teszem bele, illetve most gondolkodom, hogy a hátamra kéne kötni, úgy talán könnyebb. De lehet kapni fémkeretes hátizsák szerű gyerekhordozót (kiránduláshoz), illetve még marad az esernyő babakocsi. Ha nem megy a kenguru, ne erőltesd! Szerintem az kisebb gyerekeknek való!
5/5 anonim válasza:
Esetleg próbáld ki a mei-tai-t, hasonló a kenguruhoz, de Te kötöd meg a pántokat, ahol akarod és a háton is hordható a baba. Nekünk nagyon bejött, jó széles, párnázott pántjai vannak. www.liliputi.hu-n nézd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!