Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A komolyan, éretten gondolkodó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A komolyan, éretten gondolkodó nők valóban ijesztőek a pasik számára?

Figyelt kérdés
vagyis ha egy lánynak komolyabb a felfogása bizonyos dolgokról, nem vihorászik mint egy kislány, nyugodtabb, érettebben, nőiesebben viselkedik, mégis kedves, empatikus? Ez ellenben vannak a kislányos természetűek, mikor inkább azt mondják rájuk, hogy "aranyos, cuki, helyes csaj". Lehet hülyeség, de én úgy vettem észre hogy a fiúk (itt a huszonéves korosztályra gondolok) jobban kedvelik, jobban, többször nyitnak az ilyen lányok felé, jobban érdeklik őket, az érettebb, komolyabb felfogású lányoktól meg inkább félnek, tartanak...miért?
2013. máj. 11. 15:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
A férfiak szeretnek dominánsnak lenni egy kapcsolatban. Ez az érettebb nőkkel sokkal nehezebb.
2013. máj. 11. 15:07
 2/21 anonim ***** válasza:
kép?
2013. máj. 11. 15:12
 3/21 anonim ***** válasza:
Az előző válaszolóval egyetértek :) Én is inkább a "hülye" csajokat imádom,mint az éretteket,mert velük lehetetlen viccelődni,mindent komolyan vesznek ..
 4/21 anonim ***** válasza:
nemek pont egy ilyen kellene
 5/21 anonim ***** válasza:
59%
Azért mert az éretten gondolkodó lány 8 hónapon belül kombi merciben, kölyökben, és Bora-Borai utazásban kezd el gondolkodni, és egy 26 éves srácnak nem áll rendelkezésére korlátlan mennyiségű kp, ez a félelmetes bennük...
2013. máj. 11. 15:13
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Könnyebb nyitottabb, kicsit lökött csajokkal ismerkedni.

A komoly lányok megközelíthetetleneknek látszódnak.

2013. máj. 11. 15:14
 7/21 A kérdező kommentje:

jaj, nem így értem... :)

inkább abból indultam ki ennél a kérdésnél, hogy néha az éretlenebb lányok kicsit jobban feltűnősködnek a viselkedésükkel. Persze van, aki félénkebb. A komolyabb meg inkább nyugodtabb, csendesebb, viszont nem rideg természetű, inkább olyan nőiesen gyengéd..

szóval itt nem a külsőre akarok rátérni, hanem a belsőre, a kisugárzásra.

2013. máj. 11. 15:16
 8/21 anonim ***** válasza:

Én ilyen is-is típus vagyok, de így érzem magamat teljesnek. Imádok nevetni, poénkodni, nyitott és olykor már annyira hülye vagyok, hogy azért menekül mindenki, ugyanakkor komoly és határozott személyiségnek is tartom magamat.

Mérnöknek tanulok, javarészt srácokkal vagyok körülvéve, akik bombáznak is a véleményükkel rendesen. Egyszer szóba került hasonló téma. Megkaptam, hogy igazából annyira megkörnyékezhetetlennek tűnök kívülállók számára, hogy a legtöbben ezért nem is mernek csak ittasan a közelembe jönni. :)

Én meg ezzel úgy vagyok, hogy ha ilyen vagyok, hát ilyen vagyok. Megvárom a lovagomat, aki még dilisebb és mindezek mellett ha lehet még érettebb személyiség mint én. :) Ha valaki anélkül mer próbálkozni, hogy én igazából bármi jelét is küldeném annak, hogy mehet, az már plusz pont, tehát előnyére is válhat ez az embernek! :))

Hozzáteszem, a személyiségem ellenére sosem volt problémám a párkereséssel! A barátkozással már inkább.

2013. máj. 11. 15:23
 9/21 anonim ***** válasza:

mert félnek, hogy nem tudják átejteni meg orruknál fogva vezetni őket és attól is hogy nem csak az ő akaratuk lesz szem előtt;)

de a normális pasiknak nem ijesztő.

10/21 anonim ***** válasza:

engem először a külső érdekel, a belső az mindig a desszert:D

képet

22f

1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!