Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom nyíltan utálja a melegeket. Valóban csak utálat, vagy gyanús?
hát tény, hogy aki nincs kibékülve magával az nem áll békében a világgal sem.
De itt nem a homokosságról van szó szerintem.
"szinte napi szinten tesz megjegyzést"
Aki szinte mindennap foglalkozik a melegekkel, meg megjegyzéseket tesz, annál elég nagy az esély arra, hogy látens homoszexuális, csak nem meri és nem akarja magának bevallani, ezért gyűlölettel folytja el ezt.
Attól, hogy valaki homofób, még nem kell a melegekkel foglalkoznia mindennap, de aki mindenkiben a meleget látja, annál elég nagy a gyanú, hogy látens meleg.
Szóval igen. Szerintem saját magával nincs rendben, és ez belőle gyűlöletet vált ki.
Igazából valamiért nagyon sok férfi utálja őket, de sokszor az amúgy nem meleg, de kicsit lányos fiúkat is, nem tudom miért. A férjem sincs oda értük.
"Állítólag aki sűrűn szid egy embertípust, viselkedést, fajt, stb, előfordulhat, hogy nem is másokkal, hanem saját magával van baja."
Ez egyáltalán nem biztos. Felénk van olyan embercsoport (nem a melegek), akiket lassan már mindenki szid, de nem azért, mert mindenkinek magával van baja, hanem tényleg velük van sok baj.
"Felénk van olyan embercsoport (nem a melegek), akiket lassan már mindenki szid, de nem azért, mert mindenkinek magával van baja, hanem tényleg velük van sok baj."
A melegekkel nincsen sok baj, sőt. A cigányokkal is sok baj van, mégsem foglalkozik velük vki napi szinten.
Akiket ennyire zavarnak a melegek, vagy mindenkiben azt látja, az 100% hogy nincs rendben magával.
"De ha nincs rendben magával, akkor hogyan tudnék neki segíteni?"
Szerintem ezen csak saját maga tud segíteni, ha rendbe teszi magát lelkileg, esetleg elfogadja magát.
De elmondhatod neki, hogy a melegek senkinek sem ártanak, felesleges gyűlölködni. Ha nem szereti őket, akkor nem kell velük foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!