Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg gyanús, ha ezt ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg gyanús, ha ezt ennyire kiemeli?

Figyelt kérdés

barátommal 3hónapja járunk. És amikor mond valamit utána mondja, hogy "Csak Veled" "Csak Te és én" "Csak mi ketten"

Azt olvastam, hogyha ezeket kiemeli a másik fél,akkor tuti van 3. a dologban, hiszen ki mással akarna még lenni... hogy ennyire kihangsúlyozza, hogy CSAK veled.

Barátomnak ezt el is mondtam erre forgatta a szemét és mosolyogva azt mondta, hogy ez hülyeség és azért emeli ezt ki, mert mindennél fontosabb vagyok neki, és már nem tudja hogy kifejezni magát...

Kit mit gondol erről, gyanús vagy sem?

2013. ápr. 18. 14:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom hogy rossz a kategória. :)

Egyébként nem gyanús, hol olvastál ilyen hülyeséget? Várj, kitalálom: Cosmopolitan? Esetleg JOY?:)

2013. ápr. 18. 14:17
 2/12 anonim ***** válasza:

szerintem így hülyeség.

Párom is mindig így mondja,és 1000%,hogy rajtam kívül nincs senkije (24 órában vagyunk együtt,együtt is dolgozunk)

2013. ápr. 18. 14:17
 3/12 anonim ***** válasza:
Atyavilág...Ki írt ekkora baromságot, de miért olvasol szennyet, hogy ha ilyet mond az azt jelenti...Hány éves vagy?
2013. ápr. 18. 14:18
 4/12 anonim válasza:
Nem feltétlen azt jelenti, hogy van valaki. az is lehet, hogy magának is bizonygatja, hogy CSAK te.. Lehet bizonytalan és ezzel akarja erősíteni az érzéseit.. Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni.
2013. ápr. 18. 14:18
 5/12 anonim ***** válasza:
Szegény barátodat komolyan sajnálom. :D Ilyen hülyeségeken fennakadni...!
2013. ápr. 18. 14:20
 6/12 A kérdező kommentje:
ezt neten is olvastam már nem 1 női oldalon, és igen cosmoban is... :DD
2013. ápr. 18. 14:28
 7/12 anonim ***** válasza:
Cosmot ne olvass! Azok szerint a ruhapróbálgatással óránként akár 450 kalóriát is el lehet égetni, és 1 nap alatt bombaformába hozhatod magad.
2013. ápr. 18. 14:32
 8/12 anonim ***** válasza:

Ez butaság. :) De ha nicns bizalom a párod iránt akkor miért vagy vele? jobb lenne ha most megszkitanád a besézlgetést, hiszen ez késöbb csak elhatalmasodik valami eszetlen féltékenykedésé.

Nehogy már egy két magazin alapján akarj szerelmi életet élni O.o

2013. ápr. 18. 14:35
 9/12 anonim ***** válasza:

Szeritnem meg magának akarja bemesélni, hogy szeret téged. Ezek az emberek már nem tudnak egyes szám, első személyben beszélni, sem gondolkodni. Világnak kürtölik, hogy "csak mi". Bizonygatják maguknak, hogy szeretek.

Pár év múlva meg jön a pofára esés.

2013. ápr. 18. 14:37
 10/12 A kérdező kommentje:
utolsó, tudom hogy szeret, szóval ez nem igaz, amit leírtál :)
2013. ápr. 18. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!