Szerintetek ez nem gyanús viselkedés?
Páromnak van egy rosszakarója, aki meg akarta fúrni a kapcsolatunkat. Azt állította, hogy párom megcsalt és olyan meggyőzően és hihetően adta elő magát, és mivel páromnak nem volt arra az időpontra "alibije" és a kapcsolatunk sem volt túl fényes. Nem is bíztam meg maximálisan páromba, hittem ennek a rosszakarónak.
Megvádoltam páromat, hogy megcsalt. Ő először nem is tudta hova tenni az egészet, majd rosszul esett neki hogy ennyire nem bízok benne. Próbálta bebizonyítani az igazát. Végül is kibékültünk, de úgy érzem bennem megváltoztak dolgok. Folyton az jut eszembe, mi van ha tényleg megcsalt és hülyét csinál belőlem.
Párom azóta teljesen megváltozott, naponta százszor elmondja hogy mennyire szeret. Elmondta hogy amikor azt mondtam neki szakítani akarok ő teljesen összetört, mert nem tudja elképelni az életét nélkülem. És senkiért nem kockáztatná, hogy elveszítsen. Azóta figyelmes velem, folyton hív, szerelmes sms-eket irogat, kedves, megértő és figyelmes lett(pedig ez rá egyáltalán nem volt jellemző, még az érzelmeit is nehezen mutatta ki.)
Nem lehet, hogy csak azért változott meg ennyire, mert valóban megcsalt és bizonyítani szeretne magának és nekem is? Nem lehet hogy lelkiismeret furdalása van, azért ilyen? Vagy eltúlzom?
Mit gondoltok?
Őszinte leszek: a helyedben én is azt gondolnám, hogy megcsalt és csak lelkiismeret furdalása van...
De NE legyen igazam.
Bármi is történt,az biztos,hogy nem akar téged elveszíteni.
Na most vagy értékeled ezt a teperést és fátylat borítasz a múltra,vagy szakítasz vele.
Ha nem vagy képes bízni benne,akkor ne nehezítsd meg az ő életét is...
Bárhogy is döntesz,remélem,hogy utólag nem fogod megbánni...bár vannak dolgok,amik soha nem derülnek ki...
Szerintem csak fél,hogy elveszit,ő biztos nem gondolja azt,hogy evvel gyanut ébreszt benned...
Nem kell mindig csak a rosszra gondolni...
Azt is mondta, ha megcsalt volna elmondta volna. Nem tudna a lelkiismeretével elszámolni. És, hogy az említett "szakítás" után átértékelődtek benne a dolgok és rájött hogy nem értékelt annyira amennyire kellett volna és hogy mindennél jobban szeret.
Nem tudom képes leszek-e túltenni magam ezen. Ha a szívemre hallgatok tudom, hogy nem csalt meg. Annyira már ismerem akkor nem így viselkednek.
De mégis bennem van az, hogy mi van ha mégis félreismertem, mi van ha csak színészkedik?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!