nos nekem az alap helyzet, hogy azt mondták nekem otthon, hogy édesapám már kicsi koromban meghalt, ezért nem emlékszem rá. csak vannak olyan gyanús dolgok, hogy pl miért nincsenek képek, amin együtt vagyok vele? hol vannak a tárgyai? ruhái? valami, amit ö vett nekem játék, vagy valami személyes tárgy amit rám hagyott, semmi de tényleg. joggal gondolom, hogy hazudik a családom, és igazából más történt, mondjuk, hogy apám elhagyott minket, vagy hogy csak örökbe fogadtak? egy két kép van róla, amin anyámmal van, meg esküvői fotók, de hát az bárki lehet.
Mit mondanak, mennyi idős voltál amikor meghalt? Mert ha mondjuk a születésedkor meghalt akkor nem tudott veled lefényképezkedni. Vagy ha olyan beteg volt, akkor pár hetes korodban sem adhattak oda a kezébe, hogy csináljanak egy képet.
2012. jan. 18. 21:54
2/21 A kérdező kommentje:
2 éves voltam, és szívrohamban halt meg, aminek nem volt semmi előjele állítólag, csak úgy megtörtént
2012. jan. 18. 21:57
3/21 A kérdező kommentje:
vagy szívinfarktus nem tudom már mit mondtak
2012. jan. 18. 21:58
4/21 anonim válasza:
igen gyanús, én tuti nyomoznék az ügy után :) egyébként ha hazudtak neked akkor szégyeljék magukat, hogy eddig hazugságban éltél
2012. jan. 18. 21:58
5/21 anonim válasza:
Ha tényleg ez a helyzet, akkor viszont hasalj rá az ügyre. Kérdezgesd anyukádat vagy a rokonaidat, hogy miért nincsen közös kép veletek meg ilyenek.
1. voltam
2012. jan. 18. 22:01
6/21 anonim válasza:
Közeli rokonaiddal ülj le egyenként és kérdezd őket apádról. Ha ugyanazokra a kérdésekre más-más válaszokat adnak akkor ott kilóg a lóláb.
Ha pedig azt gyanítod hogy örökbe fogadtak akkor csináltass DNS-tesztet hogy megtudd anyukáddal vér szerinti rokonok vagytok e (feltételezem ő még él). Ha nem vagytok vér szerinti rokonok akkor egyértelműen hazudoznak.
2012. jan. 18. 22:11
7/21 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy hazudnak, viszont vigyázz, lehet, hogy a sima elhagyásnál sokkal rosszabb dolgokat is tett. Nem véletlenül szokták letagadni valaki létezését...
2012. jan. 18. 22:12
8/21 anonim válasza:
Világ legostobább kérdését még hogyhogy (van ilyen szó? :D nem tetted fel???:
"...és hol van eltemetve?" :-o
Kérdezd meg Anyut, hogy miért nem jár(tok) akkor ki a sírhoz?? ill. h. szeretnél kimenni....
Mindjárt kibukik, h. merre hány méter...
Csodálkozom, h. eddig ez még semelyik hsz.-nak (és neked sem) nem jutott eszébe... :-/
2012. jan. 18. 22:19
9/21 A kérdező kommentje:
nos hát erről a sír dologról még nem beszéltem nektek, pedig ez is érdekes. abba a faluba van eltemetve, ahol mi lakunk, az anyukám nagyszüleinek a sírjába ki is van írva a neve, eddig okés. most a furcsa dolog az, hogy apukám családja még egyszer sem jött el a sírt megnézni. van neki két testvére is, akikhez mi néha elmentünk anyuval, de kb egy kezemen megtudom számolni, hogy hányszor volt ez, ők messze laknak. nos ők sem mutattak nekem soha képeket apámról. de ez már annyira bonyolult, hogy beszerveztek volna egy álcsaládot? ez már kritikus
2012. jan. 18. 22:26
10/21 anonim válasza:
Szóval azt mondják meghalt, és sosem vittek el a sírjához a temetőbe? Soha nem gyászolták őt úgy hogy egy virágot kivittek volna a temetőbe.
Amúgy ha 2 éves korodig veled volt, akkor emlékeznél rá, mármint arra hogy meghalt arra iztosan...Egy ilyen esemény nagy trauma egy kisgyereknek, és biztos kérdezgetted volna hogy hol van az apa, de mivel ilyenre nem emlékszel ezért nem volt. Vagy elhagyott titeket amikor megszülettél, vagy még előtte, miután megtudta hogy anyukád terhes. És mivelnyilván ez szarul esett anyukádnak, és a szüleinek ezért ezt mondják neked.
De pl arról nem írtál hogy az állítólagos meghalt apukád szüleit (te nagyszüleid) ismered e? van e velük valamilyen képed?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!