Ez kicsit nem gyanús? Félek, hogy az.
A barátnőm párja épp ezt adta be a barátnőmnek, a lány most hívott sírva...hogy neki ezt most el kell higgye? A párja (aki már a vőlegénye) 8 kor elment azzal az indokkal, hogy ki kell dolgozzanak valami képeket a csoporttársával, de egy óra múlva jön. Már 12 és még nincs sehol a srác...a lány elvan keseredve, mert az elmúlt 3 hétben voltak hasonló húzásai a srácnak...
Mikor számon kérte csak a magyarázkodás volt...és a felháborodás, pedig szerintem azért jogos...
Amúgy jól ismerem mindkettőjüket én úgy látom nagyon szeretik egymást...viszont a srác nem rég új társaságba került azóta van ez. Kicsit aggódom a lány miatt mert neki "csak" ez a srác van az életében. Szülei meghaltak, testvéreire nem számíthat. Eddig a srác volt a mindene, de most úgy érzi nem mond igazat.
Nem akarok vész-madárkodni, de létezik, hogy ilyenkor tényleg fényképeket dolgoztak ki? Éjjel 12 kor? Nem mondtam semmit a barátnőmnek csak azt, ha hazaért a srác beszéljenek...aggódom miatta
Bocs a kérdést először másképp fogalmaztam meg.
Szóval a srác azt adta be a lánynak, hogy mennek fényképet kidolgozni egy csoporttársához, 12 és még nincs otthon...(bocsi a zavarért, először másképp fogalmaztam)
Közeli barátok vagyunk...a párom és a barátnőm párja nagyon jól kijönnek egymással a lány nekem a legjobb barátnőm, majdnem a testvéremként tekintem....
Ők az egyik "kedvenc" párjaim közé tartozik, akikről azt hittem "örökre"...nem jön, hogy rosszat gondoljak...
Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy valami "meglepetés" készül karácsonyra és azért ennyire titkolózó a srác. (Egyébként éppen ezért nem szeretem a meglepetéseket, mert az elökészités szükségszerüen ilyen és hasonló helyzetekek okoz - csak itt az oldalon is volt egy esetröl szó, ahol a férfi titkolózott, a nö utána nyomozott, kiderült, hogy a férfi egy autót akart volna a nönek meglepetésként - de a bizalmatlanság miatt megszakitotta a férfie ezután a kapcsolatukat.)
A legészszerübb az lenne, ha a te barátod utána kérdezne a barátnál, neki valoszinüleg elöbb adna felvilágositást - és ha tényleg meglepetés vagy hasonló (esetleg valami sürgös munka, stb), akkor legalább meg tudná nyugtatni a barátnödet, hogy BAJ nincs.
Viszont az nagyon nem egészséges, hogy a barátnöd ennyire függö, ez komolyabb személyiségzavarra utal, nem ártana valahogy ezt rendbehozni, mert ebböl igy mndenképpen baj lesz. Az meg, hogy ennyire nem bizik a barátjában... igy nem sok jlvlt jósolok a kapcsolatnak, föként a bizalmatlanság, féltékenység miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!