Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez kicsit nem gyanús? Félek,...

Ez kicsit nem gyanús? Félek, hogy az.

Figyelt kérdés

A barátnőm párja épp ezt adta be a barátnőmnek, a lány most hívott sírva...hogy neki ezt most el kell higgye? A párja (aki már a vőlegénye) 8 kor elment azzal az indokkal, hogy ki kell dolgozzanak valami képeket a csoporttársával, de egy óra múlva jön. Már 12 és még nincs sehol a srác...a lány elvan keseredve, mert az elmúlt 3 hétben voltak hasonló húzásai a srácnak...

Mikor számon kérte csak a magyarázkodás volt...és a felháborodás, pedig szerintem azért jogos...

Amúgy jól ismerem mindkettőjüket én úgy látom nagyon szeretik egymást...viszont a srác nem rég új társaságba került azóta van ez. Kicsit aggódom a lány miatt mert neki "csak" ez a srác van az életében. Szülei meghaltak, testvéreire nem számíthat. Eddig a srác volt a mindene, de most úgy érzi nem mond igazat.

Nem akarok vész-madárkodni, de létezik, hogy ilyenkor tényleg fényképeket dolgoztak ki? Éjjel 12 kor? Nem mondtam semmit a barátnőmnek csak azt, ha hazaért a srác beszéljenek...aggódom miatta

2010. nov. 25. 23:09
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Na jó, ne essünk át a ló másik oldalára...a barátnőm nem függ a barátján, nyilván szereti én meg nem szeretném ha csalódna, ennyi.

Eddig sosem nyomozott utána és nem az a féltékeny típus. De valljuk be éjjel 12 kor képet előhívni...

Ilyen sosem volt, azért aggódik a lány mert ez 3 hete rendszeres.

A párom nem tud nyomozni mert ő 15o km-re lakik innen.

Még valami téves következtetéseket ne vonjunk le, pláne ha nem tudjuk a valódi értelmét annak, hogy "személyiségzavar". (pszichológus hallgató vagyok)

a válaszokért hálás vagyok:)

2010. nov. 26. 07:49
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem Magyarországon lakom:D nálunk 12 el volt múlva már akkor:P
2010. nov. 26. 07:50
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Gyanakodni, parázni nem érdemes, mert egy idő után nem lehet tudni, hogy hol a határ. De a másik véglet sem jó. Én maximálisan megbíztam a páromban sose kérdeztem ki hívta, kivel találkozik, ha a boltban ráköszönt egy idegen csaj nem kérdeztem, hogy kicsoda-micsoda, bárhova bármikor mehetett minden bejelentés/megbeszélés nélkül, aztán ez lett a vesztem.
2010. nov. 26. 07:56
 14/17 A kérdező kommentje:

Ezeket mind tudom....így van

Ő se szokott gyanakodni, nyomozni...mondom...

pont ezért fura neki, mert régen mindent megosztott vele, hova megy, mikor jön kérdés nélkül. Most meg nagy titokzatosan lelépik 8 kor, hogy 9 kor jön és 12 kor nincs még sehol:(

Ezért kezdett gyanakodni, nem azért mert paranoiás..

2010. nov. 26. 08:04
 15/17 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom,hogy ezt meg kéne beszélni. Elvégre így csak a fantáziánk dolgozik, nektek akik benne vagytok és nekünk válaszolóknak/olvasóknak is.

1. Ki tudja mibe keveredett?

2.Szerető?

Meg kitudja mi lehet.

De az is lehet,hogy csak valami nagy meglepetéssel készül a barátja a számára.

Sajnos ezt csak a srác tudhatja, senki sem gondolatolvasó.

Ha a srác nem hajlandó megbeszélni várjatok még egy hetet hát,ha addíg kiderül mi a helyzet,de ha nem kezdje el a barátnőd latolgani a lehetséges lépéseket: szünet, szakítás ilyesmik.

2010. nov. 26. 13:32
 16/17 anonim ***** válasza:
na mi lett?hol volt?számon kérte a barátnőd?
2010. nov. 26. 14:57
 17/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Számonkérte...sajnos nem valami bíztató...mondjuk továbbra is azt állítja, hogy fényképet hívtak elő...

Hozzátette a lánynak, hogy "nem vagy sem apám sem anyám" és mondta a lány, hogy ha gondolod el is költözhetek, mire azt mondta "nyugodtan":( Ezek után azt mondta h nem gondolta komolyan (de egyszer az ember azért rágja meg mielőtt mondd valamit...) Bocsánatot továbbra sem kért és azt állítja, hogy túl van reagálva a dolog...

A lány azt mondta ez volt az utolsó...a legközelebbinél költözik...MEglátjuk idővel...

2010. nov. 26. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!