Ez kicsit nem gyanús? Félek, hogy az.
A barátnőm párja épp ezt adta be a barátnőmnek, a lány most hívott sírva...hogy neki ezt most el kell higgye? A párja (aki már a vőlegénye) 8 kor elment azzal az indokkal, hogy ki kell dolgozzanak valami képeket a csoporttársával, de egy óra múlva jön. Már 12 és még nincs sehol a srác...a lány elvan keseredve, mert az elmúlt 3 hétben voltak hasonló húzásai a srácnak...
Mikor számon kérte csak a magyarázkodás volt...és a felháborodás, pedig szerintem azért jogos...
Amúgy jól ismerem mindkettőjüket én úgy látom nagyon szeretik egymást...viszont a srác nem rég új társaságba került azóta van ez. Kicsit aggódom a lány miatt mert neki "csak" ez a srác van az életében. Szülei meghaltak, testvéreire nem számíthat. Eddig a srác volt a mindene, de most úgy érzi nem mond igazat.
Nem akarok vész-madárkodni, de létezik, hogy ilyenkor tényleg fényképeket dolgoztak ki? Éjjel 12 kor? Nem mondtam semmit a barátnőmnek csak azt, ha hazaért a srác beszéljenek...aggódom miatta
Na jó, ne essünk át a ló másik oldalára...a barátnőm nem függ a barátján, nyilván szereti én meg nem szeretném ha csalódna, ennyi.
Eddig sosem nyomozott utána és nem az a féltékeny típus. De valljuk be éjjel 12 kor képet előhívni...
Ilyen sosem volt, azért aggódik a lány mert ez 3 hete rendszeres.
A párom nem tud nyomozni mert ő 15o km-re lakik innen.
Még valami téves következtetéseket ne vonjunk le, pláne ha nem tudjuk a valódi értelmét annak, hogy "személyiségzavar". (pszichológus hallgató vagyok)
a válaszokért hálás vagyok:)
Ezeket mind tudom....így van
Ő se szokott gyanakodni, nyomozni...mondom...
pont ezért fura neki, mert régen mindent megosztott vele, hova megy, mikor jön kérdés nélkül. Most meg nagy titokzatosan lelépik 8 kor, hogy 9 kor jön és 12 kor nincs még sehol:(
Ezért kezdett gyanakodni, nem azért mert paranoiás..
Én úgy gondolom,hogy ezt meg kéne beszélni. Elvégre így csak a fantáziánk dolgozik, nektek akik benne vagytok és nekünk válaszolóknak/olvasóknak is.
1. Ki tudja mibe keveredett?
2.Szerető?
Meg kitudja mi lehet.
De az is lehet,hogy csak valami nagy meglepetéssel készül a barátja a számára.
Sajnos ezt csak a srác tudhatja, senki sem gondolatolvasó.
Ha a srác nem hajlandó megbeszélni várjatok még egy hetet hát,ha addíg kiderül mi a helyzet,de ha nem kezdje el a barátnőd latolgani a lehetséges lépéseket: szünet, szakítás ilyesmik.
Sziasztok!
Számonkérte...sajnos nem valami bíztató...mondjuk továbbra is azt állítja, hogy fényképet hívtak elő...
Hozzátette a lánynak, hogy "nem vagy sem apám sem anyám" és mondta a lány, hogy ha gondolod el is költözhetek, mire azt mondta "nyugodtan":( Ezek után azt mondta h nem gondolta komolyan (de egyszer az ember azért rágja meg mielőtt mondd valamit...) Bocsánatot továbbra sem kért és azt állítja, hogy túl van reagálva a dolog...
A lány azt mondta ez volt az utolsó...a legközelebbinél költözik...MEglátjuk idővel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!