Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is gyanús?

Szerintetek is gyanús?

Figyelt kérdés
nos nekem az alap helyzet, hogy azt mondták nekem otthon, hogy édesapám már kicsi koromban meghalt, ezért nem emlékszem rá. csak vannak olyan gyanús dolgok, hogy pl miért nincsenek képek, amin együtt vagyok vele? hol vannak a tárgyai? ruhái? valami, amit ö vett nekem játék, vagy valami személyes tárgy amit rám hagyott, semmi de tényleg. joggal gondolom, hogy hazudik a családom, és igazából más történt, mondjuk, hogy apám elhagyott minket, vagy hogy csak örökbe fogadtak? egy két kép van róla, amin anyámmal van, meg esküvői fotók, de hát az bárki lehet.
2012. jan. 18. 21:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
29%

ÁLCSALÁD!!! :D:D:D Ezen szakadtam, már bocs, de olyan buta vagy, mint egy pávián hátsó fele.

És ha a szülei nem járnak ki hozzá? Ő dolguk. Láttál te már temetőt? Láttad mennyi, de mennyi sírhoz nem mentek már ki évek óta?

Na, apád sírja is ilyen. Nem akarsz te lenni az, aki tényleg kijárna hozzá? Ez értelmesebb lenne, mint vádaskodni, meg álcsaládokról fantáziálni.

2012. jan. 18. 22:34
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

# 10

kétéves gyerek hol emlékezne ilyen dolgokra?

biztos vannak régi iratok, amin szerepel az apa neve is. azokat megkeresed és ha egyezik a név, akkor nem kamu(gondolom a kórházban is segítenek ez ügyben)

2012. jan. 18. 22:34
 13/21 anonim ***** válasza:

hát én tuti jobban utánajárnék a dolognak...

Ha még az apukád családja sem látogatja a sírt, idézőjelesen kérdőre vonnám őket, így lehet kiderülne, hogy valami nem stimmel.

Azt sem értem, hogy apukád szülei miért nem erősködtek, hogy ne az anyai nagyszülői sírban legyen eltemetve, hanem abban a faluban, ahol ők élnek - és valószínűleg majd őket is oda temetik el.Érdekes...

2012. jan. 18. 22:36
 14/21 A kérdező kommentje:
a másik nagyszüleim már meghaltak asszem még a születésem elött, de nem is láttam róluk még képet sem.
2012. jan. 18. 22:36
 15/21 A kérdező kommentje:
#11 nem azt mondtam, hogy én nem járok ki, hanem, hogy apám családja(testvérei). én szoktam kijárni a temetőbe a mamámmal.
2012. jan. 18. 22:39
 16/21 anonim ***** válasza:

Minden pszicho könyvbe benne van hogyha fiatal korban (akár 2 éves korban is) valamilyen traumatikus esemény vagy valamilyen életet befolyásoló esemény pl testvér születése történik akkor a gyerek többnyire emlékszik.

Aki nem ért hozzá ne szóljon bele.

Szerintem derisd ki az igazságot.

2012. jan. 18. 22:56
 17/21 anonim ***** válasza:
51%

# 16

hülyeséget beszélsz. 2 éves korában a gyerek azt sem tudja hogy baj történt-e

2012. jan. 18. 22:57
 18/21 anonim ***** válasza:
Tényleg gyanús, hogy az apai nagyszülők sem élnek már. De hát ha a síron rajta van a neve... szerintem azt nem tudják megmásítani.
2012. jan. 18. 23:00
 19/21 anonim ***** válasza:

10-es!

Sajnos párom apukája is meghalt mikor két éves volt, semmire nem emlékszik arra sem hogy nézett ki semmire :( Sajna szerintem nem mindenkinél egyforma.

2012. jan. 19. 08:45
 20/21 anonim ***** válasza:

Nézz utána a templomban!! Ott is biztosan segítenek.

Amúgy én 2 éves voltam, amikor meghalt nagypapám testvérének a férje. És emlékszem rá. Arra is, hogy a hintámban ültem, amikor a felesége kikísérte a kocsihoz, hogy bevigyék a kórházba, és a temetésére is emlékszem, legalábbis elég sok mindenre...

2012. jan. 19. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!