Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is gyanús?

Szerintetek is gyanús?

Figyelt kérdés
nos nekem az alap helyzet, hogy azt mondták nekem otthon, hogy édesapám már kicsi koromban meghalt, ezért nem emlékszem rá. csak vannak olyan gyanús dolgok, hogy pl miért nincsenek képek, amin együtt vagyok vele? hol vannak a tárgyai? ruhái? valami, amit ö vett nekem játék, vagy valami személyes tárgy amit rám hagyott, semmi de tényleg. joggal gondolom, hogy hazudik a családom, és igazából más történt, mondjuk, hogy apám elhagyott minket, vagy hogy csak örökbe fogadtak? egy két kép van róla, amin anyámmal van, meg esküvői fotók, de hát az bárki lehet.
2012. jan. 18. 21:47
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Két észre vételem van.

Lehetséges emlékezni gyerekkorból. Engem bölcsibe vertek meg de rendesen. oviban berögzült, hogy ha valaki hasonlított arra a nagyobb fiúra akkor én agressziv lettem.

Másik. Utána jártál már a dolgoknak? Sajnos párommal el kellett gondolkoznunk az örökbe fogadáson. Arra jutottunk, hogy mi nézünk utána a kicsi szüleinek és ha úgy ítéljük meg, hogy károsak lennének a gyerekükre ha megakarja őket keresni. Akkor a kicsinek kicsikora óta hazudni fogunk. A saját gyerekünkként fogjuk nevelni, biológiai szülei nem fognak létezni.

Elég sok idő eltelt a kérdésed óta. Történt valami azóta?

2012. ápr. 3. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!