Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A komolyan, éretten gondolkodó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A komolyan, éretten gondolkodó nők valóban ijesztőek a pasik számára?

Figyelt kérdés
vagyis ha egy lánynak komolyabb a felfogása bizonyos dolgokról, nem vihorászik mint egy kislány, nyugodtabb, érettebben, nőiesebben viselkedik, mégis kedves, empatikus? Ez ellenben vannak a kislányos természetűek, mikor inkább azt mondják rájuk, hogy "aranyos, cuki, helyes csaj". Lehet hülyeség, de én úgy vettem észre hogy a fiúk (itt a huszonéves korosztályra gondolok) jobban kedvelik, jobban, többször nyitnak az ilyen lányok felé, jobban érdeklik őket, az érettebb, komolyabb felfogású lányoktól meg inkább félnek, tartanak...miért?
2013. máj. 11. 15:04
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
jó, mondjuk ha nagyon akarjuk, akkor idelehetne sorolni az öltözködést is, ha a kisugárzást annyira nem vesszük észre, mert semleges. az igaz, hogy nagyrészt ruhából, külső öltözködési stílusból is lelehet venni, hogy milyen a lány önmaga :)
2013. máj. 11. 15:29
 12/21 anonim ***** válasza:
#9-esnél lehet a pont. Volt egy ismerősöm, egyszer meglátogatott (el akart csábítani céllal), kb. 1,5 órán belül sikerült átlátnom a hazugságain. Azt mondta, út közben motorbalesetet szenvedett és már megjárta a kórházat is, mióta elindult otthonról (el volt törve a keze). Igazából vonattal érkezett, a keze pedig régebben tört el. Állítólag a barátnőjét már 1 éve hülyíti ilyesmi baromságokkal és még csak nem is gyanakszik...
2013. máj. 11. 15:31
 13/21 anonim ***** válasza:

jah nehezebb dominánsabb lenni egy komolyabb csajnál... ezért félünk

f19

2013. máj. 11. 15:44
 14/21 A kérdező kommentje:
oké.. és akkor ez nektek árt a férfi büszkeségeteknek? :)
2013. máj. 11. 15:49
 15/21 anonim ***** válasza:

Meg a hülye embereket sokkal könnyebb megvezetni, sokan nem szeretik, ha a párjuk pl. okosabb náluk, mert akkor ők kevesebbnek érzik magukat. És persze sokkal egyszerűbb azokat manipulálni, akik ezt észre sem veszik.

Én mondjuk értelmesnek érzem magam, de szívesen hülyéskedek, bolondozok, szóval a komolyságot sem szabad túlzásba vinni :)

2013. máj. 11. 15:59
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Az éretteb felfogású nő duma általában a családanya típust takarja. Azok ,akik hosszútávra terveznek, nem akarnak könnyű szexet, mindenképpen kölköt akanak maguknak, és nagyon lekötnék az embert. Ettől sokan rettegnek.

A kislányos agyú nőkkel lehet hancurózni, náluk könnyebb célbaérni, előszőr bekóstolod ,hogy finom e a szex vele, aztán majd meglássssuk. Emezek az érettebbek meg elég elvárósak személyiség terén, nagyon sokáig kell velük ismerkedni, nagyon kisugárzásmérők. sokaknak ez nem nyerő. Van akinek igen, a komoly kapcsolatosoknak, de akik kalandozni akarnak, azoknak NEM. nekem sem kéne.

Bár igaz ,azok a nagyon rózsikaszín csököttagyú lányok sem tartoznak a nyerő kategoriába. A kettő között volna a jó, de olyat alig találni.

Huszonéves korban még a legtöbb férfi a könnyű szexet akarja ,a testi örömszerzésre koncentrál, nem a családtervezésre, mint az éretten gondolkodó, feltehetőleg mert koravén nőegyedek.

2013. máj. 11. 16:46
 17/21 anonim ***** válasza:

Úgy látszik a fiatalabb generációnak tényleg gondot okoz ez, de egy komolyabb férfit már nem vonzanak a vihorászó kislányok.

Ha nem nyitnak feléd a korodbeli fiúk nyiss feléjük te, vetesd észre magad velük.

2013. máj. 11. 16:48
 18/21 A kérdező kommentje:
szerintem egy komoly, érett gondolkodású nő nem feltétlenül köthető össze a családanya utánzattal.. szerintem meg pont ez az, hogy az ilyen nők többsége (persze van kivétel) inkább a hosszan tartó szabadságot szeretné, gyereket is csak később, idősebb korában. kicsit olyan karrierista beütésűek, tudja mit akar, a férfiaknál is. határozottabb a szexben, párkapcsolatban, szóval a férfinek nem kell úgy "alányúlni". persze mint leírtam, nem az a rideg stílusú. szóval szerintem egy komolyabb nő is akarhat csak puszta szexet valakitől, mivel ő is ember, csak netán komolyabban kezeli a helyzetet.. de ez is relatív.
2013. máj. 11. 17:02
 19/21 anonim ***** válasza:

Ha ebbe beletartozik a házasság meg családalapítás fogalma is, akkor elég érthető, hogy miért ijesztőek.

Saját magamból kiindulva: Kell a ráknak házasság meg család.

2013. máj. 11. 17:47
 20/21 anonim ***** válasza:

Így van, ahogy írod. A pasikat ez megijeszti. Ugyanilyen típusú lány vagyok amilyen te és sok férfit megijeszti ez a komolyság.. De hát nem tudunk ez ellen mit tenni! :)

19L

2013. máj. 11. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!