Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A komolyan, éretten gondolkodó nők valóban ijesztőek a pasik számára?
jah nehezebb dominánsabb lenni egy komolyabb csajnál... ezért félünk
f19
Meg a hülye embereket sokkal könnyebb megvezetni, sokan nem szeretik, ha a párjuk pl. okosabb náluk, mert akkor ők kevesebbnek érzik magukat. És persze sokkal egyszerűbb azokat manipulálni, akik ezt észre sem veszik.
Én mondjuk értelmesnek érzem magam, de szívesen hülyéskedek, bolondozok, szóval a komolyságot sem szabad túlzásba vinni :)
Az éretteb felfogású nő duma általában a családanya típust takarja. Azok ,akik hosszútávra terveznek, nem akarnak könnyű szexet, mindenképpen kölköt akanak maguknak, és nagyon lekötnék az embert. Ettől sokan rettegnek.
A kislányos agyú nőkkel lehet hancurózni, náluk könnyebb célbaérni, előszőr bekóstolod ,hogy finom e a szex vele, aztán majd meglássssuk. Emezek az érettebbek meg elég elvárósak személyiség terén, nagyon sokáig kell velük ismerkedni, nagyon kisugárzásmérők. sokaknak ez nem nyerő. Van akinek igen, a komoly kapcsolatosoknak, de akik kalandozni akarnak, azoknak NEM. nekem sem kéne.
Bár igaz ,azok a nagyon rózsikaszín csököttagyú lányok sem tartoznak a nyerő kategoriába. A kettő között volna a jó, de olyat alig találni.
Huszonéves korban még a legtöbb férfi a könnyű szexet akarja ,a testi örömszerzésre koncentrál, nem a családtervezésre, mint az éretten gondolkodó, feltehetőleg mert koravén nőegyedek.
Úgy látszik a fiatalabb generációnak tényleg gondot okoz ez, de egy komolyabb férfit már nem vonzanak a vihorászó kislányok.
Ha nem nyitnak feléd a korodbeli fiúk nyiss feléjük te, vetesd észre magad velük.
Ha ebbe beletartozik a házasság meg családalapítás fogalma is, akkor elég érthető, hogy miért ijesztőek.
Saját magamból kiindulva: Kell a ráknak házasság meg család.
Így van, ahogy írod. A pasikat ez megijeszti. Ugyanilyen típusú lány vagyok amilyen te és sok férfit megijeszti ez a komolyság.. De hát nem tudunk ez ellen mit tenni! :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!