Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én látom így, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom így, vagy valóban kellemetlen, és utáljátok, ha ismerkedtek valakivel, és az exről van szó?

Figyelt kérdés
például ha olyan helyzetben vagytok,hogy még nem tudjátok pontosan hogy egy lánnyal/fiúval mi lesz az ismerkedésből, csak szimpatizáltok egymással...tehát lehet szó párkapcsolatról, vagy később csak barátságról. de mit szólnátok, ha valaki azt mondja nektek,hogy "szeretnélek megismerni" vagy megkérdezi, hogy "ismerkednél velem, szimpi vagy", és utána folyamatosan az exéről beszél? én vagyok ennyire maradi, vagy ezt ti is utáljátok? mivel én még azt se szeretem, ha csak 1x hozza fel, mert ha velem akar ismerkedni, miért kéne beszélnem vele az exéről? bocsi, jobban nem tudtam megfogalmazni....
2013. máj. 12. 12:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerinte igazad van. Kicsit olyan érzés, mintha csak azért "kellenék", hogy legyen kinek sírni.
2013. máj. 12. 13:00
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg az az éretlen és pitiáner dolog,ha valaki folyamatosan egy múltbéli szerelem emlékképeivel dobálózik.Ezzel tulajdonképpen az éppen aktuális partnernek okoz felesleges fájdalmat.Valljuk be,senkinek sem esik jól,ha folyton az exhez hasonlítják,és ráadásul a másiknak mindenről a múlt jut eszébe.Ez amolyan tahó dolog,ami a jelenlegi partner önbecsülésén ejt csorbát,hiszen olyan érzést kelt,mintha az illető még nem lenne túl valójában az exén.
2013. máj. 12. 13:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Így van, és nincs is túl rajta az ilyen ember.
2013. máj. 12. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!