A Vanessza elfogadható kategória?
A nagypapám mesélte anno, hogy bár nem volt cigó (ránézésre sem), a neve tipikusan az volt, így bárhol, ahol várni kellett, a neve miatt mindig utoljára hívták be kb. :D
Na én ennek nem tenném ki a gyerekem. A Rácz Vanessza nekem tipikus c név.
Fölöttem járt egy Vanessza. Egyáltalán nem volt roma, csupán újgazdag csemete.
Külföldi egyetemre ment tovább.
Semmi baj nincs ezzel a névvel, és már viszonylag közismert is.
Es akkor mivan ha ciganyos?:D nevetseges hogy ennyire rettegtek a ciganyoktol, meg hogy annak nez valaki titeket vagy a gyereketeket
Megnyugtatlak, semmivel se ernel kevesebbet.
Ha ez tetszik, add. De én második névként adnám, egy gyakoribb név mellé, hogy tudjon választani.
Pl Rácz Lilla Vanessza
Megis miert lenne gusztustalan? Te mire fol teszel ugy mintha barmivel jobb lennel?:D
Ne a drogos putris ciganyokat nezd akik kint laknak a sarban, a nagyobb reszuk nem el ugy. Es csaladpolitikailag, osszetartasilag, es mint haziasszony, te bizony fasorba se johetsz hozzajuk, ezt latatlanba lefogadom. Ugyhogy szallj le a magas lorol, es esetleg akkor szallj vissza ha borsodban egy faluban vegig mersz ugy menni az utcan, hogy ezt hangoztatod (de nem fogsz, mert gyava kutya vagy mint az osszes fajgyulolo)
28as összetartás? Akkor miért 80%-ban cigóknál van családon belüli erőszak?(nem csak házastársak, ahem sógorok, unokatestvérek stb)
Es csaladpolitikailag, osszetartasilag, es mint haziasszony, te bizony fasorba se johetsz hozzajuk, ezt latatlanba lefogadom.
Oké, én meg látatlanban lefogadom, hogy munkamorálilag, dolgozni vágyásban a c-k fasorban sincsennek a legtöbb normális emberhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!