Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Vanessza elfogadható kategória?

A Vanessza elfogadható kategória?

Figyelt kérdés
Vanessza nevet találtuk ki és nagyon tetszik, bárkit kérdezek a névről pozitivan áll hozzá, viszont itt a gyakorin szoktam olvasni sok negatívumot róla, hogy c-kategóriák szokták adni és magyaros vezetéknévhez nem illik. Meg túl külföldi (korábban az volt a gond pár névvel, hogy hogy fogják külföldön kiejteni ha ki menne, most meg túl külföldies?). Mennyire lenne vad ilyen nevet adni egy gyermeknek? Tényleg fura lenne magyaros vezetéknéhez ilyen név? Pl.Rácz a vezetéknév (nem ez csak hogy éreztessem) vagy Novák vezetéknévhez? Nyilván ízlés kérdése kinek tetszik kinek nem.

szept. 23. 02:16
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%

A nagypapám mesélte anno, hogy bár nem volt cigó (ránézésre sem), a neve tipikusan az volt, így bárhol, ahol várni kellett, a neve miatt mindig utoljára hívták be kb. :D

Na én ennek nem tenném ki a gyerekem. A Rácz Vanessza nekem tipikus c név.

szept. 23. 14:14
 22/43 anonim ***** válasza:
17%

Fölöttem járt egy Vanessza. Egyáltalán nem volt roma, csupán újgazdag csemete.

Külföldi egyetemre ment tovább.

Semmi baj nincs ezzel a névvel, és már viszonylag közismert is.

szept. 23. 14:36
 23/43 anonim ***** válasza:
33%

Es akkor mivan ha ciganyos?:D nevetseges hogy ennyire rettegtek a ciganyoktol, meg hogy annak nez valaki titeket vagy a gyereketeket

Megnyugtatlak, semmivel se ernel kevesebbet.

szept. 23. 15:19
 24/43 anonim ***** válasza:
75%

Ha ez tetszik, add. De én második névként adnám, egy gyakoribb név mellé, hogy tudjon választani.

Pl Rácz Lilla Vanessza

szept. 23. 18:01
 25/43 anonim ***** válasza:
62%
Hogy mi van akkor?Az van,hogy kva gusztustalan taszító egy fajta.Csak kevesen akarnak rájuk hasonlítani.Azok meg általában olyanok is.
szept. 23. 20:36
 26/43 anonim ***** válasza:
15%

Megis miert lenne gusztustalan? Te mire fol teszel ugy mintha barmivel jobb lennel?:D

Ne a drogos putris ciganyokat nezd akik kint laknak a sarban, a nagyobb reszuk nem el ugy. Es csaladpolitikailag, osszetartasilag, es mint haziasszony, te bizony fasorba se johetsz hozzajuk, ezt latatlanba lefogadom. Ugyhogy szallj le a magas lorol, es esetleg akkor szallj vissza ha borsodban egy faluban vegig mersz ugy menni az utcan, hogy ezt hangoztatod (de nem fogsz, mert gyava kutya vagy mint az osszes fajgyulolo)

szept. 23. 22:15
 27/43 anonim ***** válasza:
77%
C nev, plusz a Vani is olyan fura..nekem mindig az ilyen agyoncukrozott ragacsos fank jut rola eszembe..🥯🍩
szept. 24. 00:23
 28/43 anonim ***** válasza:
42%
Összetartás....Lol!Csak színjáték 90%-ban a fehéreknek meg a hasonló fajtájuknak.Csordában hiszik magukat a legerősebbnek mások előtt.Aztán hazamennek, ahol folytatják egymás nyírását.Balta,kés stb.Drogos meg több van köztük mint nem.Tanúja vagyok napi szinten.Nagyon kevés a normálisan viselkedő, nem primitív tag náluk.
szept. 24. 04:21
 29/43 anonim ***** válasza:
70%

28as összetartás? Akkor miért 80%-ban cigóknál van családon belüli erőszak?(nem csak házastársak, ahem sógorok, unokatestvérek stb)

Es csaladpolitikailag, osszetartasilag, es mint haziasszony, te bizony fasorba se johetsz hozzajuk, ezt latatlanba lefogadom.

Oké, én meg látatlanban lefogadom, hogy munkamorálilag, dolgozni vágyásban a c-k fasorban sincsennek a legtöbb normális emberhez képest.

szept. 24. 06:04
 30/43 anonim ***** válasza:
85%
Cigány név, rögtön az jut eszembe.
szept. 24. 08:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!