Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Télen mászó babát mennyire...

Télen mászó babát mennyire teszitek le kint a földre?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lehet hülye kérdés, de télen ti engedtétek kint mászni? Fel lehet úgy öltöztetni, hogy ne fázzon a földön? Kisfiam imád kint lenni, de most még jó idő van, később nem tudom elképzelni, hogyan is csináljam. Azért más járni télen, mint mászni, az nem is lenne kérdés.
aug. 30. 08:14
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

33 ő a mintaanya mindenki más hülye .

Az ilyenek miatt nem szeretem a társaságot

Azt hiszik ők szarták a spanyol viaszt

aug. 30. 13:08
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Miért kiabálnék vele, mert nyáron vizes lett a ruhája? Ne keverjük már össze a nyári 35 fokot a téli miszusszal a földön. Amúgy meg nem a kutyáddal beszélsz. Ha velem szemben megengedsz magaddal ilyen viselkedést, akkor a környezeted mit élhet át melletted. Inkább dolgozz azon, hogy ne legyen ilyen szavajárásod, mert a gyerek eltanulja aztán majd csodálkozol, ha lenyomorultoz titeket.
aug. 30. 13:16
 33/37 anonim ***** válasza:
83%
Pedig az a gyerek csak őszinte lesz...
aug. 30. 13:24
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

Vizes, sáros, latyakos földre nem tenném le a keze miatt, mert utána meg veszi a szájába. A ruhát ki lehet mosni.

Én a hóba tettem csak le, mikor hóembert építettünk, de csak ült, nem ment sehova. Így is átázott a kesztyűje, ami zavarta. Mondjuk az enyém nem szereti ha bármilyenes a keze.

aug. 30. 14:37
 35/37 anonim ***** válasza:
91%
Szia. Kisfiam tavaly karácsonykor kezdett mászni. Nem tettem le soha kint mászni, nem is hiszem, hogy a vastag téli szkafanderban birt volna rendesen mászni 😁 Április elején kezdett önnállóan jàrni, márciusban amikor már jobb idők voltak akkor kint leterítettem neki egy hatalmas pokrócot és azon màszkàlt, persze, volt, hogy lemászott róla, de hagytam neki 😊
aug. 30. 17:13
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sokáig másztak a gyerekeim, de soha egyiküket sem tettem le kint télen és nem is igényelték. Szerintem a te gyereked sem fogja, főleg ha megérzi a nyirkos, hideg talajt. Vastag overálban meg amúgy sem tud mászni.
aug. 30. 17:22
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Csak az érdemi részekhez szólnék hozzá. Az én fiam simán tudott mászni a vastag, téli overálban. Azt pedig majd megfigyeled, hogy élvezi-e, ha nem, akkor nem kell erőltetni.
aug. 30. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!