Télen mászó babát mennyire teszitek le kint a földre?
Nem tettem le mászó babat télen, de nem is kívankozott le.
De igaza van az elsőnek, télre valószínűleg legalább kapaszkodva (nem a kezetekben, vezetgetni tilos) járni fog. Felesleges előre izgulni.
Jo, de tegyuk fel hogy nem :D
Megkesett mozgasfejlodesu, sok-sok honap lemaradassal.
Amugy nem erzekli annyira, hogy fazik vagy melege van, 40 fokban a tuzo napon is ellenne orakat, erre nem alapoznek.
Hogy? Ugy, hogy imad kint lenni es maszni, ennyi. Nyilvan az ember a legjobbat akarja a gyerekenek. Azzal kel es azzal fekszik, hogy kintre mutogat, ha bent kell lenni,szenved.
Felmerult bennem, hogy mi lesz telen, ezert maglyan elegetni nem kell, koszi 🤣
Mindenki mashogy csinalja. Mi jarunk jatszoterre, maszik ott is, kertben is, Balatonon is, igazabol akarhol jartunk es jonak iteltem meg, letettem. Nyilvan az utca kozepen vagy a mittudomen, plazaban nem teszem le, de alapvetoen en ebbol nem csinalok gondot es sokan masok se, latok rajta kivul boven maszo babakat🤷♀️
Nem is lehet pokrocon tartani, de majd meglatod te is, ha beindul, nincs megallas :D
Epp ezert kerdeztem 7-es, ki hogy csinalja.
De ezek szerint telen sehogy, erre voltam kivancsi.
Nekem a gyerekem két éves, és sosem tettem le kint az udvaron, hogy masszon
Miért is kellene letenni
Ha mentünk valahova babakocsival mentünk oszt ennyi.
Már anno a nagylanyomat sem tettem le..
Télen a hóban az más, de a nyirkos, tocsas, földre minek tettem volna le őket?
Fagyni még alig fagy már évek óta, szóval ha nincs hó, tuti nyálkás idő van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!