Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Télen mászó babát mennyire...

Télen mászó babát mennyire teszitek le kint a földre?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lehet hülye kérdés, de télen ti engedtétek kint mászni? Fel lehet úgy öltöztetni, hogy ne fázzon a földön? Kisfiam imád kint lenni, de most még jó idő van, később nem tudom elképzelni, hogyan is csináljam. Azért más járni télen, mint mászni, az nem is lenne kérdés.
aug. 30. 08:14
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
70%
Ha MOST mászik, télre valószínüleg JÁRNI fog. De ettöl függetlenül vízhatlan overállban minden gond nélkül mászhat. Ha fázik, úgyis abbahagyja
aug. 30. 08:19
 2/37 anonim ***** válasza:
85%

Nem tettem le mászó babat télen, de nem is kívankozott le.

De igaza van az elsőnek, télre valószínűleg legalább kapaszkodva (nem a kezetekben, vezetgetni tilos) járni fog. Felesleges előre izgulni.

aug. 30. 08:22
 3/37 A kérdező kommentje:

Jo, de tegyuk fel hogy nem :D

Megkesett mozgasfejlodesu, sok-sok honap lemaradassal.

Amugy nem erzekli annyira, hogy fazik vagy melege van, 40 fokban a tuzo napon is ellenne orakat, erre nem alapoznek.

aug. 30. 08:23
 4/37 anonim ***** válasza:
80%
Én nem tettem le a nyírkos, koszos földre. Ilyen eszembe se jutott. Csak a hóba egy kicsit, de az se tetszett neki(bár nem volt sok hó 😅). A föld télen tök hideg. Ha kimentem papucsban az udvarra majdnem lefagyott a lában. Hogy jut valakinek eszébe, hogy a mászó gyereket lerakja?
aug. 30. 08:39
 5/37 A kérdező kommentje:

Hogy? Ugy, hogy imad kint lenni es maszni, ennyi. Nyilvan az ember a legjobbat akarja a gyerekenek. Azzal kel es azzal fekszik, hogy kintre mutogat, ha bent kell lenni,szenved.

Felmerult bennem, hogy mi lesz telen, ezert maglyan elegetni nem kell, koszi 🤣

aug. 30. 08:43
 6/37 anonim ***** válasza:
57%
Nekem most kezdett mászni, de én most se teszem le... Nyilván a Balaton parton lent volt pokrócon, ahogy ugye mi is, de amúgy minek tennék le egy mászó babát a poros, koszos utcára/kutya kakis fűbe?
aug. 30. 08:44
 7/37 anonim ***** válasza:
73%
Nem éget el senki, de szinte minden gyerek vágyik ki az udvarra még télen is nemcsak a tied. Fogod a kezedben vagy beleteszed babakocsiba és kész. Te se állsz neki télen bográcsozni, kint fagyoskodni a hidegben. Szerinted a gyereknek mennyire komfortos a hideg földön mászni?
aug. 30. 08:50
 8/37 A kérdező kommentje:

Mindenki mashogy csinalja. Mi jarunk jatszoterre, maszik ott is, kertben is, Balatonon is, igazabol akarhol jartunk es jonak iteltem meg, letettem. Nyilvan az utca kozepen vagy a mittudomen, plazaban nem teszem le, de alapvetoen en ebbol nem csinalok gondot es sokan masok se, latok rajta kivul boven maszo babakat🤷‍♀️

Nem is lehet pokrocon tartani, de majd meglatod te is, ha beindul, nincs megallas :D

aug. 30. 08:52
 9/37 A kérdező kommentje:

Epp ezert kerdeztem 7-es, ki hogy csinalja.

De ezek szerint telen sehogy, erre voltam kivancsi.

aug. 30. 08:53
 10/37 anonim ***** válasza:
66%

Nekem a gyerekem két éves, és sosem tettem le kint az udvaron, hogy masszon

Miért is kellene letenni

Ha mentünk valahova babakocsival mentünk oszt ennyi.

Már anno a nagylanyomat sem tettem le..

Télen a hóban az más, de a nyirkos, tocsas, földre minek tettem volna le őket?

Fagyni még alig fagy már évek óta, szóval ha nincs hó, tuti nyálkás idő van.

aug. 30. 09:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!