Kislányos anyukák! Pelenkázásnál, fürdetésnél hogy/mennyire szoktátok megtisztítani a szemérem környékét?
Mindenhol írják, hogy nem szabad a szeméremajkak között tisztítani, na de ha belemegy a kaki vagy krém vagy bármi, akkor azt csak ki kell szedni...
Van erre bevált módszer? Olvastam, hogy esetleg fürdetésnél egy szivaccsal óvatosan törölhető, na de pelenkázáskor mi a helyzet?
Köszönöm szépen!
És ha belement, hogy tudod úgy kitörölni onnan, hogy ne kend mélyebbre?
Bocsánat, ha hülyeségnek hangzik, első Baba lesz :P
Ki kell tisztítani mert begombásodik! Két ujjal széthúzod, másik kezeddel kitörlöd törlőkendővel. Ha nagyon be van ragadva a csikló mellé, óvatosan fültisztítóval kiszedem.
Ha nincs szennyeződéa akkor nem bántom.
Én nem tudom hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni, még 12 évesen is annyira szűk a hüvely bejàrata, hogy egyáltalán nem is látszik, hogy ott lyuknak kéne lenni, kisbabán meg egyáltalán nem látni se hugycsőnyílást, se hüvelyt, csiklót meg alig.
Én sosem töröltem szétnyitva, ha kakis volt bent, bele a fürdőbe, egy kis víz megoldott mindent.
Sosem volt semmilyen gondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!