Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Télen mászó babát mennyire...

Télen mászó babát mennyire teszitek le kint a földre?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lehet hülye kérdés, de télen ti engedtétek kint mászni? Fel lehet úgy öltöztetni, hogy ne fázzon a földön? Kisfiam imád kint lenni, de most még jó idő van, később nem tudom elképzelni, hogyan is csináljam. Azért más járni télen, mint mászni, az nem is lenne kérdés.
aug. 30. 08:14
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Nyilvanvaloan ha megyunk valahova, akkor babakocsival gyalog es/ vagy autoval megyunk, ezt miert kellett kiemelni?

Ha nem lenne total egyertelmu, olyan helyekrol van szo elsosorban, ahol maszhat. Mint a kertunk peldaul, de nem ertem ezen mit kell magyarazni. Az utca kozepen se teszem le termeszetesen, ez se ertem hogy merulhetett fel egyaltalan.

aug. 30. 09:11
 12/37 anonim ***** válasza:
92%
Télen kezdett mászni és akkor nem tettem le kint, tavasszal igen, pledre, amiről azonnal lemaszott. Szerintem nem fog akarni télen a földön mászkálni egyik gyerek sem, latyakos, hideg. Vidd inkább játszóházba.
aug. 30. 09:30
 13/37 anonim ***** válasza:
54%
Nem kell majd meglátnom, mert 2 gyerekem van. Nem gyerektelenül beszélek. Csináld ahogy neked jó, mert látom mindenre van magyarázat bárki bármit ír. Végülis nem az én gyerekem fog fel és megfázni. Az udvarotokon is hideg a föld mint bárhol máshol 🤷‍♀️ Azt hittem tanácsot kérsz, de ahogy látom inkább unatkozol. Majd megbánod amikor a gyerek 40 fokos lázzal és tüdőgyulladással fekszik.
aug. 30. 09:35
 14/37 anonim ***** válasza:
77%
Tedd le ha akarod, mit bánja itt bárki is mit csinálsz a gyerekeddel.
aug. 30. 09:37
 15/37 anonim ***** válasza:
84%

Az enyém pont télen kezdett mászni, simán leraktam a játszótéren.

Melegen volt öltöztetve, de nem 100 réteggel, hogy a pufi overállban is kényelmesen elmászkált, tudta mozgatni, hajlítgazni minden végtagját.

Ha elmentünk valahová, cukrászda, étterem, ott is leraktam ha nem voltak sokan, vagy ha nem volt latyakos, saras a föld.

Utcán nem raktam le, de ha valahol volt nagy ritkán hó, oda igen, azt nagyon szerette.

Sosem fázott meg.

aug. 30. 09:44
 16/37 anonim ***** válasza:
30%
egyébként hány éves a gyereked?
aug. 30. 09:51
 17/37 A kérdező kommentje:

6-valaszra reagaltam, mert nem ertem miert ne tennem le most a kertbe maszni.

Telen nem is irtam, hogy leteszem, csupan kerdeztem 🤷‍♀️

aug. 30. 10:18
 18/37 anonim ***** válasza:
43%
Ha ennyiben sem tudsz dönteni, később komoly dolgokban hogy fogsz?
aug. 30. 10:22
 19/37 A kérdező kommentje:
Oxigenhiannyal szuletett, szoval a “komoly dolgokbol” van boven reszunk, koszi. 🙃
aug. 30. 10:30
 20/37 anonim ***** válasza:
49%

Kérdező, azért lehet ésszerű határokat szabni, bármennyire is a legjobbat akarod neki... Ha 12 évesen cigizni akar, engeded, mert arra vágyik?

Nekem alap, hogy a sáros, latyakos földre nem rakom le a járni nem tudó gyereket. Varacskos disznód van, vagy kisbabád?

aug. 30. 10:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!