Télen mászó babát mennyire teszitek le kint a földre?
Vízálló overál (lehetőleg olcsó, mert a térde ki fog kopni), vagy sima overálra vízálló nadrágot ráhúzni és hadd másszon. A kezén a kesztyűt nem viselte el, sima zoknit húztam rá és időnként kicseréltem, ha vizes idő volt.
Ha megnyugtat, keress olyan játszóteret ahol van viszonylag alacsony mászóka, és akkor nem a földön mászik.
Jézusom, ezek a válaszok :((
Persze, hogy le lehet rakni, megfelelő öltözékben, és ha tiszta a talaj. Az, hogy a keze hideg, még nem jelenti azt, hogy fázik. Nyilván kevesebb időt lehet vele így kint tölteni, mint 15-20 fok fölött. De simán lehet meleg overálban (figyelj rá, hogy kényelmesen tudjon mozogni, erre praktikus, ha vékony benti rétegre egy jó vastag overált adsz - minél kevesebb réteg, annál könnyebb a mozgás) a játszótér talaján. Szüksége is van az ilyen élményekre, a hidegre, a nedvességre, a természet megtapasztalására; ezektől (is) fejlődik, nemcsak magától a szabad mozgástól. A friss levegőről nem is beszélve.
24-es vagyok, hat most olvasom a valaszokat, nagyon durva milyen szulok vannak. Ti normalisak vagytok? A gyerek azert gyerek, hogy koszos legyen, tanuljatok mar meg normalisan feloltoztetni a gyerekeket es hagyjatok oket elni. Nyaron pacsalni sem hagyod? Sarazni? Kuszo babat fuben felfedezni? Telen hoban fetrengetni, esoben pocsolyazni? Tenyleg siralmas a helyzet, meg most nyaron is csak lesek, hogy kezelik a gyerekeket a jatszoteren, nemhogy telen.
Kerdezo, tedd le nyugodtan, meg azt sem tudom mondani, hogy jo vastagon feloltoztetve, mert ez itt nem tel, ami van nalunk. Semmi baja nem lesz, most kell gyereknek lennie. Ezert omlik a takony a sok gyerekbol az ev minden napjan, ennyi immunrendszert hagytok kialakulni….
Köszönjük #25, azért növelhetjük a gyerekeinket úgy ahogy nekünk tetszik?
Köszi hogy megengeded kioktató asszonyság
Szép bizonyítványt állítasz ám ki magadról itt:D
Nem kezdődik még a szalag mellett a műszak? Hogy mersz ilyen stílust megengedni magadnak másokkal szemben? Ezt tanítod a gyerekednek is? Foga még nincs, de a kapanyél már kilóg az ő szájából is?!
Gyönyörű anya lehetsz, ha lenyomorultozol másokat .
Gratulálok hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!