Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Télen mászó babát mennyire...

Télen mászó babát mennyire teszitek le kint a földre?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lehet hülye kérdés, de télen ti engedtétek kint mászni? Fel lehet úgy öltöztetni, hogy ne fázzon a földön? Kisfiam imád kint lenni, de most még jó idő van, később nem tudom elképzelni, hogyan is csináljam. Azért más járni télen, mint mászni, az nem is lenne kérdés.
aug. 30. 08:14
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
84%

Vízálló overál (lehetőleg olcsó, mert a térde ki fog kopni), vagy sima overálra vízálló nadrágot ráhúzni és hadd másszon. A kezén a kesztyűt nem viselte el, sima zoknit húztam rá és időnként kicseréltem, ha vizes idő volt.

Ha megnyugtat, keress olyan játszóteret ahol van viszonylag alacsony mászóka, és akkor nem a földön mászik.

aug. 30. 10:55
 22/37 anonim ***** válasza:
71%

Jézusom, ezek a válaszok :((

Persze, hogy le lehet rakni, megfelelő öltözékben, és ha tiszta a talaj. Az, hogy a keze hideg, még nem jelenti azt, hogy fázik. Nyilván kevesebb időt lehet vele így kint tölteni, mint 15-20 fok fölött. De simán lehet meleg overálban (figyelj rá, hogy kényelmesen tudjon mozogni, erre praktikus, ha vékony benti rétegre egy jó vastag overált adsz - minél kevesebb réteg, annál könnyebb a mozgás) a játszótér talaján. Szüksége is van az ilyen élményekre, a hidegre, a nedvességre, a természet megtapasztalására; ezektől (is) fejlődik, nemcsak magától a szabad mozgástól. A friss levegőről nem is beszélve.

aug. 30. 11:47
 23/37 anonim ***** válasza:
49%
Én nem tettem le. De ha vízálló bakancs, overál és kesztyű van rajta, akkor azonnal nem hűl át a ruhája, akár egy picit lehet így kint. Viszont az enyémet csak felbosszantaná, ha 10 max 15 percről van szó, így nem is erőltettem a dolgot.
aug. 30. 11:50
 24/37 anonim ***** válasza:
72%
Az en gyerekem telen lett 1 eves, szoval meg boven maszott (sot, inkabb kuszott, valamiert azt preferalta, hiaba tudott maszni), en letettem mindig vastag overalban (hagyjuk is, hogy nezett ki). Soha nem fazott meg. Ha esos ido volt, meg az overalra adtam egy nagyobb esonadragot, az nem volt olyan vastag reteg pluszban, de nem azott at az overal akkor sem, ha leult.
aug. 30. 11:59
 25/37 anonim ***** válasza:
59%

24-es vagyok, hat most olvasom a valaszokat, nagyon durva milyen szulok vannak. Ti normalisak vagytok? A gyerek azert gyerek, hogy koszos legyen, tanuljatok mar meg normalisan feloltoztetni a gyerekeket es hagyjatok oket elni. Nyaron pacsalni sem hagyod? Sarazni? Kuszo babat fuben felfedezni? Telen hoban fetrengetni, esoben pocsolyazni? Tenyleg siralmas a helyzet, meg most nyaron is csak lesek, hogy kezelik a gyerekeket a jatszoteren, nemhogy telen.

Kerdezo, tedd le nyugodtan, meg azt sem tudom mondani, hogy jo vastagon feloltoztetve, mert ez itt nem tel, ami van nalunk. Semmi baja nem lesz, most kell gyereknek lennie. Ezert omlik a takony a sok gyerekbol az ev minden napjan, ennyi immunrendszert hagytok kialakulni….

aug. 30. 12:04
 26/37 anonim ***** válasza:
48%
A hóba én letettem,overálba kesztyűbe nyilván bászni nem tudott benne az overál miatt de én letettem egy szatyrot (hogy ne ázzon átt hamar a pléd) rá egy plédet hajtogattam össze és fogdozta a havat. Illetve volt neki való kis "szánkó" azt is élvezte nagyon.
aug. 30. 12:32
 27/37 anonim ***** válasza:
49%

Köszönjük #25, azért növelhetjük a gyerekeinket úgy ahogy nekünk tetszik?

Köszi hogy megengeded kioktató asszonyság

aug. 30. 12:39
 28/37 anonim ***** válasza:
59%
24# remélem te is ott mászol a hideg földön a gyerek mellett amikor lerakod a minusz fokban, mert jaj dejó ő ettől lesz gyerek. Ja még szép, hogy te nem csinálod, mert te már felnőtt vagy.
aug. 30. 12:52
 29/37 anonim ***** válasza:
29%

Szép bizonyítványt állítasz ám ki magadról itt:D

Nem kezdődik még a szalag mellett a műszak? Hogy mersz ilyen stílust megengedni magadnak másokkal szemben? Ezt tanítod a gyerekednek is? Foga még nincs, de a kapanyél már kilóg az ő szájából is?!

aug. 30. 13:06
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

Gyönyörű anya lehetsz, ha lenyomorultozol másokat .

Gratulálok hozzá

aug. 30. 13:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!