Hogy kell a kisnunit tisztítani? Mennyira szabad "belenyúlni" fürdéskor vagy popsitörléskor?
Figyelt kérdés
Belekrémezni tudom nem szabad.2011. nov. 2. 09:13
1/5 anonim válasza:
Ki kell tisztítani a kisajkak mellett is.Arra kell vigyázni,hogy a hüvelyt,hüvelybemenetet meg ne sértsd.
2/5 anonim válasza:
én úgy csinálom h popsikendővel jobbról és balról is törlök párat óvatosan, széthúzom neki egy kézzel és úgy
fürdésnél is megmosom ugyan így hanyatt fektetem a kádban
lényeg h finoman de határozottan
a popsiját hátra fele törlöm h a kaki ne a puncija felé menjen
3/5 anonim válasza:
Punciba soha nem szabad belenyúlni, csak a szeméremnyílásnál szabad finoman kitörölni.
4/5 anonim válasza:
Ha csak pisi van, nem törölgetem semmivel, ha kakilt, és a puncija is kakis, akkor óvatosan kitörölgetem 2 oldalt, a kisajkak mellett. Ha csak hártafelé ment a kaksi, akkor a punciját nem törölgetem, nem hiszem, hogy a törlőkendő teljesen bőrbarát lenne... Ha tehetem, nagyobb "produkció" utén mindig lemosom a fenekét vizzel + fürdetővel, igy tuti tiszta lesz :)
5/5 anonim válasza:
Ha bekakil a kislányom akkor törlőkendővel kiszokom törölni neki de csak óvatosan.Meg este fürdés után mikor törölöm akkor egykézel széthúzom és a törölközővel kitörlöm neki.Szerintem igenis ki kell törölni mert hiába nem krémezem be a punciját a krém akkor is belemegy neki.És be is gyulladhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!