Mivel lehet tisztítani a játszószőnyegre került büfit? (anyatej)
Enyém se volt mosható de mégis abban mostam semmi baja nem lett.
De én vanish-t használnék a helyedben.
Milyen típusú a játszószőnyeged? Hátha valakinek pont olyanja van és sikerült már kimosnia gépben.
Nekem a fisher price rain forest van, de én sem merem berakni gépbe.
Coloria Butterfly [link] játszószőnyeg. Az anyaga plüssös, és a nagy lepke fejben van valami töltelék, emiatt nem raknám mosógépbe, nem tudom, hogy "kiszáradna e" belőle a víz.
Testil pelust nem terítek rá, akkor hogy játszon rajta? Pont az a lényege, hogy színes, vannak rajta virágok, tükrök, morzsolgatni valók, textil peluson a kiságyba is tud feküdni. Esztétikailag sem zavar a büfi folt, csak ugye ebben a melegben ott elszaporodhatnak a bacik, hiába törlöm fel azonnal csak beszívódik valamennyire.
A textil pelust én azért teszem bele, mert a játszószőnyegen mindig csak háton vannak az enyémek, és a csüngő játékokkal szórakoznak.
Ha hasra akarom tenni őket, akkor egy mosható színes játszószőnyegre megyünk. Szóval kinek hogy. :) Csak segíteni akartam.
Sokáig a kádban mostam ki én is, de pont ebben a pillanatban teritettem ki , mert meguntam hogy állandóan foltos és napi 3-4 bufi..... Semmi baja nem lett;)))) csak szép tiszta
Lett!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!