A sírástól bevérezhet a baba szeme?
Figyelt kérdés
7hetes babám szemében délután lett egy nagyon pici bevérzett pont. Egyik pillanatról a másikra mikor ringattam és rám nézett akkor vettem észre. Sokat fennt van ma nyugtalan sírdogál hol erősebben hol csendesebben.
Szerintetek ettől lehet vagy mi okozhatta?
aug. 1. 20:18
1/3 anonim válasza:
Hogy keveset alszik, és fáradtak a szemei. Vagy ki vannak száradva.
2/3 anonim válasza:
Nekem 18 hós a fiam, de mai napig ha sokat sír vagy keveset alszik akkor piros lesz a szeme. Aztán amint kialussza magát elmúlik. De mondok jobbat, a férjem 31 éves és néha ő is vörös szemekkel tér haza egy egész napos meló után. 😀
Valószínü ez lesz nálatok is, de természetesen figyeld, hogy elmúlik e holnap 😊
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szépen végig aludtuk az éjszakát 3x kelt csak fel enni, de aludtunk is vissza. Sajnos nem múlt el a bevérzés, de halványodott. Arra is gondoltunk, hogy belekaphatott a kezével vagy valami megbökte a kis szemét ott. De szépen figyel követi a tárgyakat érzékel azzal a szemével szóval valószínűleg nincs semmi baj.
aug. 2. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!