Korábban jó alvó baba "elromlott" alvása mikor jöhet helyre?
Kb 7,5 hónapos koráig nagyon jó alvó volt a babám, 9-kor elaludt (esetleg rá 1 órára megébredt, de könnyen visszaaludt), 1x kelt hajnali 4 körül enni, majd még 2-3 órára visszaaludt. Viszont most már lassan 2-3 hete tart, hogy 2-3 alkalommal is megébred az éjszaka közepén vagy még többször, van, hogy visszaaltatni is alig lehet. Ilyenkor általában szopozni is akar pedig nem eszik kevesebbet nap közben sem. Az altatások isnehezebbek, a korábban bevált ringatás sem működik, inkább a nagy ágyban alszik el és onnan viszem át az ágyába. Lassan 1 hónap után már nehezen viseljük, valakinek van bármi biztató tapasztalata, tanácsa? Esetleg másnál, akinél szintén elromlott az alvás, mikor billent helyre?
(+infó: közben volt 1,5 hét is, amikor más helyeken aludt nyaralás miatt, általában akkor velünk egy szobában utazóágyban, nem tudom, az is bekavarhatott-e)
Hat, varom en is ezt a napot mar kozel 8 honapja :DD
Most 16 honapos, jo alvo volt, de csak volt.
Egyetlen dolog segitett egy picit, azt vettem eszre, ha a nagy agybol altatas utan atrakjuk a kisagyba, akkor sokkal tobbszor ebred. Megijed, nem tudja hol van szerintem, de en is csak talalgatok.
De ha ott hagyjuk, ahol elaludt, akkor egy picit kevesebbet kel.
Igy lett az, hogy vettunk egy nagy padloagyat inkabb, aztan azon altatom, ha kell, akkor vele alszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!