Folyton pittyegő légzésfigyelő? Tényleg nem vesz levegőt vagy elromlott?
Angelcare légzés figyelőnk van, ac300-as. Folyton pittyeg. Álltalában csak egyet, de van hogy rendesen csipog is. Létezik, hogy a babám ennyiszer kihaagy légzést, vagy elromolhatott? Már nem tudom elképzelni mi lehet. Előre félek az éjszakától, de légzés figyelő nélkül is félnék, hogy mi van ha akkor történik baj.
Mikor megszólal egyből felpattanok, van hogy a babaa is felébred rá, de van hogy nem, akkor én keltem fel. Másnál is volt ilyen? Ha tényleg légzés kimaradás, az ellen lehet tenni valamit? Már nem merek aludni.
Nem tudom hogy ezen van e ilyen erzekenysegi allitasi lehetoseg?!
Ha van lehet nagyon erzekenyre van allitva!
Ha folyton pittyeg, akkor én kifigyelném a gyereket alvás közben.
Ha megszólal, akkor figyeld meg, hogy vesz-e levegőt és akkor is jelez-e, ha lélegzik.
Ha "tévesen" jelez, akkor állítsd át az érzékenységét. Ha továbbra is jelez, akkor próbálj ki egy másik készüléket is. (Szerintem megér egy havi bérleti díjat, hogy kipróbáljátok.)
Hany fokozat van az erzekenysegen? Kb kozepesre allitanam,akkor nem.visit be mindenre. Egyebkent mikor felkelted a babat,latod vmi jelet annak h elozoleg ne vett volna levegot?
Nalunk mikor becsipogott berohantam,es ahogy kivettem az agybol a babat (hason fekudt) vett egy nagylevegot. Egyertelmu volt h elotte kimaradt a legzese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!