Akiknél 2-3 hónaposan átaludta a baba az éjszakát, később "elromlott"? Vagy van akinél így maradt?
Figyelt kérdés
Alszik általában 11-től 5-6ig.Iszisz baba. Reménykedhetek, hogy így marad?2020. nov. 16. 16:10
1/10 anonim válasza:
6 hónaposan borult minden, és bő egy éves koráig rossz, egész jó es pokoli éjszakáink voltak. Utána is volt még bőven rossz éjszakánk, de általában azért rendben van minden. 2 éves most.
2/10 anonim válasza:
Első gyerekem 8 hetes korától átaludta az éjszakát. Voltak persze kivételes esetek, volt amikor felkelt, de ritkán. Szóval nálunk nem borult.
3/10 anonim válasza:
Nálunk borult. Most megint 2-3 óránként kel szopizni, 9 hónapos
4/10 anonim válasza:
A fiam 8 hetes korától alussza át az éjszakát, soha nem romlott el, már 8,5 éves. A kislányom 7 hetes kora óta (este 8-reggel 6). Ő még csak 10 hetes lesz, majd meglátjuk elromlik-e. Mindkettő tápszeres.
5/10 anonim válasza:
Anyatejes 5 hónapos. Este 20:00-tól aludt reggel 6-ig 1,5hónapos korától. De a 4.hónaptól elkezdett ébredni éjfél után nem sokkal és 4órakor is. Most az éjfél utáni ébredések elmaradoztak, de a 4 óra körüli maradt és utána kb.7ig alszik vissza.
6/10 anonim válasza:
Remélem nem. Hozzászoktam a jóhoz, és nem vágyom az első hetekre. 3 hónaposan aludta át először, most 6 hónapos, és olyan jó így. Első 3 hóbapban eleinte óránként kelt, aztán nagyon fokozatosan egyre többet aludt.
7/10 anonim válasza:
3 hónapos kora óta alussza át, és csak kivételes esetekben ébred fel. Most 1 éves.
8/10 anonim válasza:
Nálunk sajnos 4 hónapos korában borult minden, az addig jól alvó babám egy éjjel 5-6x is felkelt és sajnos nem is aludt vissza szopizás közben, mindig altatni kellett. Aztán most mintha kezdene javulni a helyzet, 14 hónapos. Még mindig kel, de már csak 1-2x. Remélem hamarosan átalussza az éjszakát, mert rettentően kimerült vagyok 😣
9/10 anonim válasza:
Nekem 2 hónapos korától kezdte átaludni az éjszakát, aztán 6 hónaposan borult a dolog. Minimum 1, maximum 2 alkalommal felébred éjszaka és enni kér. Most 9 hónapos, tápszeres.
10/10 anonim válasza:
6-os vagyok, aki remélte, hogy nem borul.
Kövi estétől fogva a gyerek azt mondta fck you anya, kelek. Most kelünk pár napja...
Egyébként nem annyira vészes, ma csak egyszer kelt. Kibírható. Meg így többet eszik, ami miatt amúgy is aggódtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!