Hány hónaposan alussza végig rgy baba az éjszakát teljesen, anélkül, hogy enni kérne hajnalba?
Kislányom 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakát (anyatejes).
9, fél 10-kor eszik este alvás előtt, és 6-7 között ébred.
Szerintem már attól szerencsés vagy, hogy 7-től reggel 8-ig nyugtod van egy etetéssel! Én sok rémtörténetet hallottam arról, mennyire nem alszanak a gyerekek éjszaka, és mennyire korán (5-6 körül) kelnek, és nem alszanak vissza reggelig.
Sőt, olyan is volt az ismeretségi körben, hogy a 2 éves gyerek éjfél körül és reggel 4-5 körül is addig ordított, míg nem kapott valami tápszerszerű kaját.
Told ki az esti etetést 2 órával és máris alszik reggelig a gyerkőc.
A lányom 7 hetes kora óta nem kér enni éjszaka. Akkor 21-től 5-ig aludt, most 20-tól 6-ig.
szerintem is nagyon is jól hangzik ahogy leírod.
az én fiam sokáig kelt 2x enni, talán jó egy éves koráig, utána helyettesítettem vízzel az egyiket, akkor pár napon belül el is hagyta. olyan másfél éves korában szoktattam le teljesen az éjszakai evésről. anyós is mondta, sógornőm és a védőnő is, hogy már nincs rá szüksége. akkor is adtam kis vizet azt mondtam hogy alvás. meglepően jól fogadta a változást. 1-2napig a megszokott időben megébredt nyöszörgött kicsit azt kész. talán a 4. napon már nem kelt. 8-6ig aludt. tápszeres volt amúgy.
de a te kislányod még csak 5 hónapos, természetes hogy ébred enni és hogy így előtte utána is alszik egy nagyot, hát szerintem nagyon jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!