Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hány hónaposan alussza végig...

Hány hónaposan alussza végig rgy baba az éjszakát teljesen, anélkül, hogy enni kérne hajnalba?

Figyelt kérdés
Kislanyom 5 hós este 7kor megy aludni de hajnali 4kor felkel egyet kajcsizni.. Aztan visszamegy aludni kb reggel 8ig. Viszont ismeroseimnek van olyan akinek 6 hetes volt csak a kislanya de atalussza azota is az ejszakat. Legjobb baratnom kisfia 2 hos volt amikor nem kelt mar hajnalba meg van 1-2 még akiket tudok.... Fura, hogy az en kislanyom nem pedig nagyonjo alvo.. Lerakom ha faradt es alszik mint a tej..:) de persze azert jo lenne ha nem kelne mar hajnalba egy plussz etetesre.
2017. márc. 4. 21:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kisfiam 3hos koratol vegig aludta az ejjeleket,es sokszor a nappalokat is.ertsd ez alatt,hogy nappal joforman vsak enni volt fent,picit jatszott aztan mire eszbe kaptam mar aludt.egyedul aludt el.

Aztan 9 hosan ez akkorat fordult,hogy meg mindog nem tertem magamhoz,(a jot konnyu megszokni)rongatva lehet csak elaltatni,este 8 korul teszem le.rosszabb napokon 10 kor mar ebren van.eleinte probaltam az agyaba visszatenni,de eszmeletlen orditas volt belole.igy atviszem magam melle,de igy is rosszul alszik.sokszor ul az agyon es ordit.akarmit csinalok nem hagyja abba.reggel 5 korul kipattan a szeme.nappal alszik 2x 1 orat.probaltam nappal tobbet altatni,magam mellett is,hatha tul faradt,de nem alszik.

En mar annak is orulok,ha ejfel-1 oraig az agyaban alszik.igy tudok 3-4 orat aludni nyugodtan.most lesz 1 eves,remelem nemaokara az ejszakai alvasa rendezodik,es ujra tudok aludni en is.addig pedig zombi modban probalom tulelni a napokat.

2017. márc. 5. 08:36
 12/12 anonim válasza:
Az én kisfiam 8 hónapos de még egyetlen éjszakát sem aludt végig. Éjjel legalább 10x fel kel és sehogy máshogy nem alszik vissza csak ha cicit kap.Ezt kb. 5 és fél hónalos kora óta csinálja. De rá fél órara újra ébred és kezdődik elölröl. Probálom le szoktatni de nem bírom el szívelni azt hogy hadjam sírni perceken keresztül.Szóval tanácstalan vagyok.
2020. szept. 26. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!