Olyanoktól kérdeznék, akik kezdetben egy szobában aludtak a babával, majd pár hónaposan áttették saját szobába. Hogy viselte a baba?
2 héttel szülés előtt költöztünk panelből kertes házba. A gyerekszobát nem volt időnk már berendezni, így a hálószobánkban lett felállítva a kiságy, ami kényelmesebb is volt.
Most viszont kész a szoba és szeretnénk átrakni a kisfiunkat. Észrevettük, hogy zavarjuk őt (pl. valamelyik éjszaka felébredt arra, hogy tüsszentettem).
Éjszaka már nem eszik. De most elég gyakran kel, mert jön az első két foga.
Este a kiságyban magától elalszik. 6 hónapos.
Kérdésem, hogy mennyire fogja ez megzavarni az alvási szokásait?
Ideális ez 6 hónapos korban vagy várjunk még vele?
Fürdetni is a hálóban szoktuk, de így az is a gyerekszobában történne.
Kicsit bizonytalan vagyok. Szeretném is meg nem is.
Nálatok hogy viselte a baba?
Miért fürdettek a hálóban? Nincs fürdőszoba?
Én a fürdetést is áthelyezném a fürdőbe, ha már erre lett kitalálva fürdő.
Nem problémáznék ennyit. A nagy 1 éves koráig volt velünk egy szobába, elköltöztünk, lett saját szobája, ami a nappalibol nyilt. Az első par napban nehezebben aludt el, nyügösebb volt, aztán megszokta. A kicsit ezért 2 hetes koratól a szobaban kiságyban altatjuk.
Természetesen van fürdőszobánk.
Azért fürdetünk a hálóban, mert nekünk így kényelmes. De nem mindegy? Nem erre irányult a kérdésem.
De köszönöm a választ!
Köszi a választ!
Én is ebben reménykedem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!