A 10 hónapos fiam eddig cicin aludt el. Most már a saját ágyában altatom, de szerintetek később könnyebb lesz?
Szóval eddig szinte mindig cicin aludt el, esetleg ringatva. Nem maradhat így a helyzet, mert sokszor felébred amikor álmában átviszem a kiságyába, és kezdődik elölről az egész. Ez a nappali altatásoknál van így, az éjszakákkal nincs gond.
Az nem nagyon működik nála, hogy berakom a kiságyba és otthagyom, szóval beteszem a kiságyába, énekelek neki, simogatom, ő elkezd sírni, tovább nyugtatgatom de csak sír tovább, kiveszem-ringatom, visszateszem, sír, kiveszem-ringatom, vissza, sír és így tovább, vagy 5-6 alkalommal. Végül az ágyában alszik el sírás közben.
Sajnálom szegényt, de nagyon félek attól, hogy később még rosszabb lesz a helyzet.
Szerintetek jól csinálom? Javulni fog a helyzet később? Vagy mit tanácsoltok?
Szegény fiúnak soha nem lesz könnyebb.
Én is 31 évesen cicin akarok elaludni..
A fiúk ilyenek:)
Jól csinálod. Aludjon csak el az ágyában sírva, ne cicin. Egy idő után már nem fog sírni lefekvéskor.
A szoptatást meg most már hagyd abba. 10 hónaposnak teljesen fölösleges az anyatej, eszik húst, tojást, sajtot, gyümölcsöt stb. az anyatej már kevés is tápláléknak.
Ha sírás miatt kiveszed az ágyból, azt tanulja meg, hogy ha sír, kiveszed az ágyból. A pelus legyen tiszta, a poci legyen teli, egy büfi, aztán aludjon az ágyában. Simogatni csitítgatni lehet természetesen, de inkább nap közben érdemes lefárasztani, ha ez egyáltalán lehetséges. Nálunk 7kor fürcsi, aztán vacsi, és alvás a menetrend. Ha nem tud elaludni, akkor ágyban marad, legfeljebb még altatjuk. Napközben egy fél órát alszik délelőtt, és néha 1-2-őt délután.
Első olvasatra nekem úgy tűnik, hogy a cici az ő cumija.
Én egy 5 hónapos kislánynak vagyok a faterja. Tápos kis csaj, már péppel meg rosszízű főzelékekkel próbálkozunk. Állítólag mi is le vagyunk maradva. Az érettségin majd Redbull és fehérjepor lesz az uzsija :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!