Szeretnék a jófogás-on saját apróhirdetéseket feltenni. Eladnék dolgokat a fülbevalótól a láncfűrészig, csak azt nem tudom hogyan kell majd postázni a könnyebb illetve a nehezebb dolgokat?
Ebben kérnék segít séget. Hallottam, hogy a jófogáson is van valamilyen futárszolgálat, ez hogyan működik?
Nincs bank kártyám ezért semmijyen banki cuccal nem szeretnék törődni.Feladom utánvéttel, átvaszik és a futárszolgálat elküldik a KP -t.
Jobb megoldás mindig a legolcsóbbat választani, hizen a leendő vevő sem örül a kétszer drágább szállításnak.
Jófogás háztól-házig: A meghirdetett árhoz add hozzá a szállítási költséget (1900), mert ezt levonja belőle a futár (GLS) és csak a csökkentett összeget utalják neked. Ez a legdrágább szállítási mód, csak akkor használd ha 20-30kg-os cuccokhoz használd. Ha megvették ÉS jóváhagytad, akkor a 2. napon jön érte a futár, csakis becsomagolni kell, címzést stb a futár megcsinálja.
A legolcsóbb postázási mód a "vaterafutár", ezt én a sima postán intézem, kell egy vatera regisztráció hozzá, de azon kívül annyiszor használod amennyiszer akarod... nem kell, hogy a vaterán add el hozzá a cuccot. Kitöltöd a kötelezőt és megadhatod hogy a hozzád közelebbi postán adod fel, kinyomtatod ezt az A4-es lapot és ezzel viszed a postára, annyit kell fizetni ami rá van írva. Szokás még külön a csomagra is ráírni a címzettet, hátha leszakad a címirat útközben.
Amúgy meg simán is beballaghatsz a postára, hogy /ezt/ akarod feladni és ők lemérik a súlyát, az alapján kell fizetni, ezt a postai díjszabás tartalmazza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!