Ahol a baba a szülőkkel aludt éjjel és nappal sem a kiságyban, ők mikor kaptak saját (már nem rácsos) ágyat?
Micsoda beteg dolog ez? Miért kell a gyereknek a szüleivel aludni? Szerintem még a házasságnak és a gyereknek is ártasz vele. Nálunk két gyerek van eddig mind a kettő szépen külön alszik mióta kijöttek a kórházból.
Sok olyan van a környezetemben aki az általános iskolás gyerekét nem tudja kikergetni az ágyábó, inkább apuka ment a másik szobába aludni.
Nem tartom beteg dolognak
Én pl szoptattam és császár után úgy éreztük kényelmesek, hogy ott volt a baba és éjjel bármikor tudtam szoptatni
Soha egyszer sem sírt éjjel. Soha nem járkáltam vele.Soha nem kellett altatni.
Pár perc szopi után aludtunk tovább. Mindenki csodálkozott a környezetemben, hogy milyen fitt és kipihent vagyok. Reggelente szuper együtt ébredni amúgy. Apuka is kipihent volt mindig. A házas életre tökéletes pl a nappali is. Ha beteg volt mindig tudtam figyelni rá és azonnal reagálni. Volt,hogy riasztott a csiptetős légzésfigyelő (a rezgo funkcioval ami a sipolas elott van picivel)és azonnal ott voltam és még mielőtt a riasztó hang bekapcsolt volna én már felébresztettem
Szóval ahány ház annyi féle. Nekünk ez így jó. De természetesen gondolkodom rajta,hogy hogy lenne a legjobb saját szobába illetve ágyba szoktatni. Kíméletesen. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!