Caddy23 kérdése:
13 napos baba, nappal alszik ejjel sir az utolso szopizas utan, mi kolikara gyanakszunk, mas otlet?
Figyelt kérdés
13 napos baban, 3 napja egyszeruen nem akar aludni este. 11-12 korul kezdodik az utolso aznapi szopizas utan es kb reggel 4-ig sir ,nem tud elaludni.Tapszert csak potleknak kap amikor esetleg nem eleg az anyatej, inkabb delutan estere. Bofiztetes meg van szerintem amugy minden rendjen megy ezert gyanakszunk kolikara.2018. jan. 1. 15:09
1/5 anonim válasza:
Elég neki Estére a tej? Közben szopizik os? Tehát hajnali 4-ig bezárólag?
2/5 anonim válasza:
Lehet felcserélte az èjjelt ès a nappalt.
Próbáljátok meg hogy nem este fürdetitek , hanem reggel.
3/5 A kérdező kommentje:
Ha esetleg nem eleg a tej, kap egy kis tapszert is, igen szopizik a sirasok kozt !
2018. jan. 2. 11:26
4/5 anonim válasza:
És honnan tudod, hogy este elég neki a tej (ha du. nem elég)? Próbálj este is pótolni, hátha elfogadja. Nekem este volt a legkevesebb tejem, és hiába olvastam, hogy ez nem baj, mert ilyenkor zsírosabb, akkor se volt elég.
5/5 anonim válasza:
Nálunk is ez volt. Rettegtünk már az estéktől. Sírt feszítette magát három négy órán kereszttül,hasfájós tápszer és Biogaia cseppek megoldottak mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!