Nagy baj ha babánk a saját szobájában, kiságyában alszik kezdettől fogva?
Miért lenne baj?
Szerintetek így jó, csináljátok!
Szerintem is ez lenne a természetes amúgy :)
Ha meg másnak nem tetszik, nevelje a saját gyerekét úgy, ahogy akarja, a tiétekbe meg ne szóljon bele :D
A kismamák 99%-a már terhesen tudja mi hogy lesz. A baj csak az, hogy a babádon múlik elég sokminden, és az fix hogy ő nem olvasta el a "szakirodalmakat". (blogger anyukák meg önjelölt babamama fórumkirálynők írásai).
Majd meglátod hogy alakul.
Úgy terveztem szülés után kiságyban alszik külön szobában, nem lesz állandóan kézben, semmi cumi meg cumisüveg.
Aztán persze a baba dönt.
Szerencsére ő első naptól fogva nagyon jól alszik az ágyában, lassan 5 hónapos, sokszor átalussza az éjszakát 1 hónapos kora óta, vagy 1x kel fel enni. Altatni se kell, este rögtön elalszik, éjszakai etetésnél néha 1-2x vissza kell menni, de ez nem megeröltető.
Ő kezdetektől nem igényli, hogy ringassuk, nappal is alig van kézben, volt egy másfél hónapos időszak, mikor már annyi kézben léttől kínlódott, hogy büfiztetni akartam. Most elviszem a-ból b-be, meg néha igényel pár percet kézben, de csak mert onnan jól szemre tud vételezni mindent.
Viszont a cumit szereti nagyon, elalvásnál mindig kell neki otthon is meg a babakocsiban is. Cumisüveg is kellett már, és nem, nem lett egyiktől se cumizavaros.
Szóval jók az elvek, aztán vagy bejön vagy nem, de rugalmasnak kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!