Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elmehetek a helyemben megbeszé...

Elmehetek a helyemben megbeszélt időpontokra, baba nélkül?

Figyelt kérdés

Hamarabb jött a babánk, 37 hetesen született.

2 hetes, itthon vagyunk, minden rendben.

Viszont én még hetekkel ezelőtt beírattam magam egy utolsó "renoválásra", manikűr-pedikűr, kozmetikus, fodrász.

Nem mondtam le az időpontokat, úgy voltam vele, látjuk majd, hogy leszünk, a pici milyen, mennyire van el nélkülem.

A helyzet eddig szinte tökéletes, egyedül az éjszakák nehezebbek néha, mert van, hogy hajnalban többször ébred, de ez is lutri.

Hétfőn mennék körmöshöz, sima géllakk cserére kezemen, lábamon. Kb. 3 órát lennék távol.

Szerdán lenne a fodrász, kozmetikus, szintén 2,5-3 óra távollétet jelentene.

Nem tudom úgy időzíteni, hogy pont aludjon, mert hiába etetjük 3 óránként, van, hogy azonnal visszaalszik, máskor ébren van, nézelődik, kézben van. Plusz ugye fix időpontok, nem tudom variálni őket, max. annyival, hogy 5-10 perccel később/hamarabb megyek.

Apukájával maradna itthon mind a két alkalommal.

(nem vagyok bányarém, ezek nélkül is elvagyok, de tény és való, hogy sokat dobna a közérzetemen:D)

2024. júl. 20. 20:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
84%
40 felénk a pedikűrös nem dugja a lábad közé a fejét :D
2024. júl. 21. 10:53
 42/76 anonim ***** válasza:
22%
Nem mennék el. Ilyen idős baba mellett nem az kell a legfontosabb legyen, hogy te három órát üljél a műkörmösnél. Egyáltalán hogy merül fel benned ilyen...miféle anya vagy te? Van benned valami anyai ösztön?
2024. júl. 21. 10:54
 43/76 anonim ***** válasza:
16%

"40 felénk a pedikűrös nem dugja a lábad közé a fejét :D"

Még ha csak ott lehetne érezni..30fokban órák után.. huhh

2024. júl. 21. 10:56
 44/76 anonim ***** válasza:
61%
42 mért aki ad magára az csak sz*r anya lehet? Aztán a magadfajták meg irigykednek az utcán mikor meglátnak egy bomba nőt babakocsival
2024. júl. 21. 11:02
 45/76 anonim ***** válasza:
3%
42: milyen anyai oszton? Arrol nem hallottal, hogy nem mindenkinek akkor robban be az anyai erzes, ahogy pozitivat tesztel? Rengeteg nonek a szules utan honapokkal erkezik meg. 2 hetes baba eszik kakil sir alszik, nem lehet hozza kapcsolodni, es ez nem baj. Rettento karos ezt szajkozni, hogy szar anya akinek nincsen anyai osztone egy 2 hetes baba irant. Hagyjuk mar ezeket a gusztustalan regi beidegzodeseket.
2024. júl. 21. 11:22
 46/76 anonim ***** válasza:
59%
De most komolyan amúgy az anyai ösztön az nálatok azt jelenti, hogy a gyereked rajtad lóg 0-24ben? Lehet hogy egy olyan anyának aki közben másra is rábízza a gyerekét ezerszer jobb viszonya lesz a gyerekkel, mint annak aki azt gondolja, hogy a jó szülőség abból áll, hogy rajtam csüng a gyerek egész nap. Én is elmegyek ugyanúgy, és igen, sokszor eszembe jut közben, hogy mi lehet vele, de tudom, hogy az apjával vagy a nagyszülővel ugyanúgy jó helyen van
2024. júl. 21. 11:29
 47/76 anonim ***** válasza:
38%

Nagyon sok embernek azért megy tönkre a házassága, mert nem él az ilyen lehetőségekkel, begyepesedik aztán meg megy az egymás hibáztatása, hogy a férj nem veszi ki a részét, a nőnek nincs ideje magára, és már is a férj eltávolodik tőle, hogy ad magára attól nem lesz szar anya, aki így gondolja annál probléma van.

A gyereket nem a szomszédnak passzolnak le, hanem a GYEREK APJÁNAK, akinek ugyanúgy ki kell venni a részét a nevelésről. Sokkal könnyebb lesz később, ha az apát is megszokja, pl altatás, de lehet olyan is, hogy az anyának kell sürgősen orvoshoz menni. Szokja csak a gyereket ő is.

2024. júl. 21. 11:36
 48/76 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem akik lepontozzák ezeket a válaszokat ott a nő dolga minden, a pasi meg sörözik a kanapén
2024. júl. 21. 12:00
 49/76 anonim ***** válasza:
57%

Szerintetek a hölgy nem mosakszik meg, nem tesz be tiszta betétet mielőtt közösségbe megy?

Komolyan ezért nem kéne mennie, mert vérzik?

Normálisak vagytok? 🤣

Vagy magatokbol indultok ki, hogyha megvan a menstruációtok büdösek vagytok, így inkább bezarkoztok a négy fal közé 🤷

2024. júl. 21. 12:24
 50/76 anonim ***** válasza:
34%

42, normális anya, aki legalább nem olyan mint a savanyú citrom mint te.

Neked sem ártana vagy ártott volna elmenni néha kikapcsolódni a gyerek mellett

Nem lennél ilyen ecetképű 🫣

2024. júl. 21. 12:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!