Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elmehetek a helyemben megbeszé...

Elmehetek a helyemben megbeszélt időpontokra, baba nélkül?

Figyelt kérdés

Hamarabb jött a babánk, 37 hetesen született.

2 hetes, itthon vagyunk, minden rendben.

Viszont én még hetekkel ezelőtt beírattam magam egy utolsó "renoválásra", manikűr-pedikűr, kozmetikus, fodrász.

Nem mondtam le az időpontokat, úgy voltam vele, látjuk majd, hogy leszünk, a pici milyen, mennyire van el nélkülem.

A helyzet eddig szinte tökéletes, egyedül az éjszakák nehezebbek néha, mert van, hogy hajnalban többször ébred, de ez is lutri.

Hétfőn mennék körmöshöz, sima géllakk cserére kezemen, lábamon. Kb. 3 órát lennék távol.

Szerdán lenne a fodrász, kozmetikus, szintén 2,5-3 óra távollétet jelentene.

Nem tudom úgy időzíteni, hogy pont aludjon, mert hiába etetjük 3 óránként, van, hogy azonnal visszaalszik, máskor ébren van, nézelődik, kézben van. Plusz ugye fix időpontok, nem tudom variálni őket, max. annyival, hogy 5-10 perccel később/hamarabb megyek.

Apukájával maradna itthon mind a két alkalommal.

(nem vagyok bányarém, ezek nélkül is elvagyok, de tény és való, hogy sokat dobna a közérzetemen:D)

2024. júl. 20. 20:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 anonim ***** válasza:
54%
Magadra hallgass! Rengeteget tud az embernek számítani az ha eljut ilyenekre. Jót tesz a lelkének. Nem leszel ettől szar anya!!!
2024. júl. 21. 07:59
 32/76 anonim ***** válasza:
67%
Gyermekágyi vérzéssel beülni órákra a nagy melegben ilyen helyekre hát az elég erős, de te tudod.
2024. júl. 21. 08:51
 33/76 anonim ***** válasza:
23%
Jaj, gondoltam, hogy megjelennek az ősanyák... :D Menj nyugodtan.
2024. júl. 21. 08:53
 34/76 A kérdező kommentje:
A vérzésem kb. mint egy végéhez közeledő mensi, olyan.
2024. júl. 21. 09:34
 35/76 anonim ***** válasza:
23%
Hát akkor is, véres betéttel beülni a pedikűröshöz.. kinek mi. :D Én azt az egyet biztos lemondanám.
2024. júl. 21. 09:37
 36/76 anonim ***** válasza:
69%
35 amikor éppen menstruálsz is lemondod? Úristen🤦‍♀️ Szerintem meg már csak szimplán nem tudjátok mibe kössetek bele
2024. júl. 21. 09:39
 37/76 babyboom567 ***** válasza:
69%
20-as válaszoló, abba a pillás időpontba ne nagyon legyél biztos.Mikor szültem, a szobatársam(utánam szült 2 nappal ,december 13.) is azt tervezte, hogy mennek majd a babával a karácsonyi vásárba, már készültek haza egy eredményre vártak még,aztán jött a sokk,hogy nagyon magas a baba valamilyen szintje MINIMUM 7-10 napig kell kapni a vénás antibiotikumot,szóval örüljön ha karácsonyra kiengedik,mert még az sem biztos.
2024. júl. 21. 10:09
 38/76 anonim ***** válasza:
43%

#35, meg, jó,hogy nem a lábujjabol csurog a vér, hanem feljebb 🤣

Mi köze a verzesnek a pedikurhoz 🤷

2024. júl. 21. 10:13
 39/76 anonim ***** válasza:
62%
37es nyilván tisztában vagyok vele, hogy bármi előfordulhat, de ha nem lesz semmi komplikáció, akkor ez a terv
2024. júl. 21. 10:19
 40/76 anonim ***** válasza:
43%

"Mi köze a verzesnek a pedikurhoz 🤷"

Voltál te már pedikűrösnél? Akkor tudod hogy hol a feje.

"35 amikor éppen menstruálsz is lemondod? Úristen🤦‍♀️"

Nem, mert tampont vagy kelyhet használok. Úristen.

2024. júl. 21. 10:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!