Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elmehetek a helyemben megbeszé...

Elmehetek a helyemben megbeszélt időpontokra, baba nélkül?

Figyelt kérdés

Hamarabb jött a babánk, 37 hetesen született.

2 hetes, itthon vagyunk, minden rendben.

Viszont én még hetekkel ezelőtt beírattam magam egy utolsó "renoválásra", manikűr-pedikűr, kozmetikus, fodrász.

Nem mondtam le az időpontokat, úgy voltam vele, látjuk majd, hogy leszünk, a pici milyen, mennyire van el nélkülem.

A helyzet eddig szinte tökéletes, egyedül az éjszakák nehezebbek néha, mert van, hogy hajnalban többször ébred, de ez is lutri.

Hétfőn mennék körmöshöz, sima géllakk cserére kezemen, lábamon. Kb. 3 órát lennék távol.

Szerdán lenne a fodrász, kozmetikus, szintén 2,5-3 óra távollétet jelentene.

Nem tudom úgy időzíteni, hogy pont aludjon, mert hiába etetjük 3 óránként, van, hogy azonnal visszaalszik, máskor ébren van, nézelődik, kézben van. Plusz ugye fix időpontok, nem tudom variálni őket, max. annyival, hogy 5-10 perccel később/hamarabb megyek.

Apukájával maradna itthon mind a két alkalommal.

(nem vagyok bányarém, ezek nélkül is elvagyok, de tény és való, hogy sokat dobna a közérzetemen:D)

2024. júl. 20. 20:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 A kérdező kommentje:
Legnagyobb betegségségem a körömrágás legyen, őszintén kívánom.
2024. júl. 20. 22:04
 22/76 anonim ***** válasza:
69%
Engem max az tartana vissza ha nem tudnék lábra állni, de így hogy a baba el van az apjával is meg te is jól vagy, miért ne? Más is elmegy, mármint normális emberek
2024. júl. 20. 22:06
 23/76 anonim ***** válasza:
69%

Amúgy engem mindig lepontoznak itt, nagyon betalálok bizonyos embereknél.🙈

Amúgy nem mindegy nektek hogy mivel tölti az idejét?

Had menjen. Nem egy üvöltő gyereket hagy otthon. Aggódik is, azért merült fel benne a kérdés. Feltételezem, talán jól, ha üvöltene a gyerek otthon maradna vele és nem a körme/haja lenne az első hanem a gyereke. De amíg apával is jól elvan akkor miért ne mehetne el megcsináltatni magát?

Írom ezt úgy, hogy én se körmöshöz, se fodrászhoz nem járok. Kozmetikust is mégcsak most kutatok magamnak 16 hónap után (nem hú de vészes a bőröm, de már kéne, tehát nem kell bibircsókokat képzelni rám), a hajamat is kontyban szoktam hordani, és szintén ma jutottam el fazon vágásra, a lábamat is itthon csinálom, és a szemöldökömet is. Ezt csak azért írom mert én tényleg nem járok ilyen helyekre tehát esély sem volt emiatt elmenni két hét után. Pedig én is jól voltam csak fáradt.

Ennek ellenére nem tartom jó dolognak azt hogy mást emiatt akárki is elïtéljen. Annyi atrocitás ér a világban, annyi rossz embert látok nap mint nap az utcákon és itt is gyakorin az utálkozásokat olvasom hogy hányingerem van. Sétálok az utcán és cigicsikk, cigicsikknek a hátán, még játszótéren is, papircsomagok, kupakok, üvegek és a többi, és nénivel beszélgetek a ház előtt mondja ő is mennyire el van szörnyülködve, a játszótéren pedig a saját szemével látja hogy au anyuka is a padon dohányzik majd szépen eldobja a csikket @ földre, mintha mi sem történt volna, holott nem messze ott van a kuka? De ugyanez a helyzet a kupakokkal és a többi szeméttel is. Hagyjuk már. Na ezeket az embereket kéne elítélni, nem azt aki két hét után 3 órára az APJÁRA hagyná a gyerekét, amíg elmegy felfrissülni mert épp megteheti. Na tőle nem sajnálom az időt, és nem is török felette pálcát. De aki a fentebb leírtakat csinálja nap mint nap, és még írhatnak ezer undorító dolgot amik emberek, ANYÁK csinálnak, na azokat vetném sebesen sóbányába.

Na lehet gondolkodni csókolom.

2024. júl. 20. 22:07
 24/76 anonim ***** válasza:
58%
Na már meg is jöttek az irigykedő osanyak. Menjel nyugodtan, ha téged ez tölt fel! Ne érezd szarul magad tőle. Attól mert anya lettél, meg nem szuntel meg nőnek lenni.
2024. júl. 20. 22:08
 25/76 anonim ***** válasza:
61%

En csak irigykedem. Most se erzem ennyire jol magam, pedig mar 1 eves a gyerek es egyedul van 🤣🤣

Menj nyilvan, ha erre van szukseged, ezzel semmi baj nincs a vilagon!

2024. júl. 20. 22:46
 26/76 anonim ***** válasza:
69%

Ne menj, mert az a gyerek lelkileg sérült lesz felnőtt korában, mert 3 órára az apjával maradt egyedül, hogy anya rendbeszedje magát. 🤦🏻‍♂️

De komolyan: menjél nyugodtan! Ne foglalkozz azzal, hogy másoknak ez nem fér bele az életükbe. Férjed bevállalja, hisz apa. Te jobban fogod érezni maga egy kis fodrásztól meg ilyenekről. Ennyit megérdemelsz, hisz nem heti szinten lépsz le ilyen helyekre. Nem is kéne itt kérdezgetned. Mindig cselekedj úgy, ahogy a ti családotoknak megfelel! 🥰

2024. júl. 20. 22:48
 27/76 anonim ***** válasza:
21%
25: azért sikerült elarulnod magad, raleptem a tyukszemedre, mi? Mi tart vissza, hogy te is elmenj fodrászhoz, vagy körmöshöz? Olyan jó lenne, ha az anyukák nem keltenék a bűntudatot feleslegesen egymásba! Ettől senki sem lesz jobb anya, ha földbe döngöljük a másikat. Az utolsó kommentelonek van igaza, nem szabad itt kérdezni, mindenki élje úgy az életét, ahogy az neki jó és kész!
2024. júl. 20. 22:53
 28/76 anonim ***** válasza:
65%

Nagyon nagyok a különbségek ezen a téren, nem mindegy kinek milyen "sérülesi" maradtak, milyen a baba habitusa, hogyan van etetve, ki tud rá vigyázni.

Ha szeretnél, menj nyugodtan, ezt csak te tudod.

Én arra emlékszem, hogy 1 hetes volt, amikor a császár hegemmel gond volt es vissza kellett mennem ellenőrzesre, direkt időpontra mentem, de várattak... alvó babát hagytam otthon, szoptattam, fejni nem tudtam, tápszer be volt keszítve ha minden kötél szakad, de 1 orás várakozas utan én majdnem sírtam a kétségbeeséstől. Magam is meglepődtem mennyire megviselt. 2,5 óra múlva ertem haza, épp akkor kelt...

A 6 hetes kontroll már sokkal gördülékenyebben ment.

2024. júl. 20. 22:55
 29/76 anonim ***** válasza:
63%
25-os vagyok, szerintem ezt nem nekem akartad irni 27-es. Ez az elso kommentem a kerdesnel, fogalmam sincs, hogy te mirol beszelsz, de en nem irtam semmi rosszat szerintem 🤷‍♀️
2024. júl. 20. 22:59
 30/76 anonim ***** válasza:
40%

Mivel időre etetett tápszeres gyereked van, akkor mész amikor akarsz.

Nem kell ezt ide kiírni!

2024. júl. 21. 07:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!