Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor ütött az éjszakai...

Mikor ütött az éjszakai keléseik miatti fáradtság nálatok, anyáknál?

Figyelt kérdés

Írjátok le kérlek, hogy mennyi idős volt a babátok, mettől meddig aludt éjjel, hányszor kelt, hol aludt, kellett-e éjjel altatni vagy visszaaludt magától és hogy ti hogy éreztétek magatokat az éjszakai műszak miatt úgy általánosságban.

Az én fiam lassan 3 hónapos, éjjel 3-4x kel, de mióta mellettem alszik babaöbölben és az ágyban fekve szoptatom, már nem érzem magam olyan fáradtnak. Az elején is babaöbölben aludt, de akkor mindig kimentem a nappaliba és ülve szoptattam. Na akkor kivoltam, dőlt a fejem jobbra balra, utána hiába feküdtem vissza, nem tudtam elaludni.

jún. 16. 20:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

8 hónapos korában.

Eleinte jó alvó volt, kelt 2-3 óránként enni meg egyre ritkábban, 3 hónapos kortól átaludta az éjszakát, nem voltam olyan fáradt.

Aztán elkezdte, hogy fél 5-kor már nem alszik vissza, 10x kel éjszaka vagy 1 óra mire visszaalszik, néha még több és egyik éjjel rosszabb volt mint a másik, emléknek se túl kellemes, pedig 9 éves már. De 8 hónapos korában volt egy olyan időszak, mikor bármikor ülve is elaludtam volna, aztán elkezdtem nappal is aludni, mert amúgy a gyerek nappal nem aludt olyan rosszul, mint éjszaka.

2. gyerek pedig extrém jó alvó volt, ő sem baba már, de tényleg csak akkor kelt, ha beteg volt, mondjuk levéve az éjszakai evéseket 2 hós korig persze.

jún. 16. 23:21
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Fél éves koráig éjszaka csak 1x kelt fel enni. Na de utána kb 4x 5x ébred éjszakánként. Most lesz 1 éves, és a mai napig nem tudok 2 óránál többet aludni egyhuzamba éjszaka. Most már kezdek nagyon kiborulni😅
jún. 17. 08:02
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem voltam ennyire fáradt mint az elmúlt 1 hónapban.5 hós lesz a lányom a héten és egészen 4hós koráig pazarul aludt éjszaka,8-9 órákat aludtam. most alig 6ot.
jún. 17. 09:53
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Látom többeknek is az a tapasztalata, hogy nem is feltetlen az eleje a legrosszabb. Nekem főleg azert ütött később, mert nem számitottam rá.

Nálunk nem volt rosszabb 8-10 hónaposan, mint az elején, csak mar nagyon rég óta tartott es talán a hormonok sem hajtottak annyira, de akkoriban fordult elő először, hogy pl. nem mertem autóba ülni (vezetni), mert a faradsagtol teljesen lenullazódtak a reflexeim. Örültem ha a gyereket nem ejtem el.

jún. 17. 11:06
 15/15 anonim ***** válasza:
1,5 eves, mai napig rengetegszer kepes ebredni ejszaka, foleg mivel vagy fogzik, vagy beteg hetek ota. Mostmar azert kezdek elfaradni…. persze 4 honapos koraban is marha faradtnak ereztem magam, na hat azota rajottem, hogy mindig van rosszabb.
jún. 18. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!