Mikor ütött az éjszakai keléseik miatti fáradtság nálatok, anyáknál?
Írjátok le kérlek, hogy mennyi idős volt a babátok, mettől meddig aludt éjjel, hányszor kelt, hol aludt, kellett-e éjjel altatni vagy visszaaludt magától és hogy ti hogy éreztétek magatokat az éjszakai műszak miatt úgy általánosságban.
Az én fiam lassan 3 hónapos, éjjel 3-4x kel, de mióta mellettem alszik babaöbölben és az ágyban fekve szoptatom, már nem érzem magam olyan fáradtnak. Az elején is babaöbölben aludt, de akkor mindig kimentem a nappaliba és ülve szoptattam. Na akkor kivoltam, dőlt a fejem jobbra balra, utána hiába feküdtem vissza, nem tudtam elaludni.
Nem utott.
Az elso par honapba ha aludt a gyerek akkor en is. 😁 Akar nappal volt akar ejjel.
De nekem mind a 3 aranylag jo alvo volt. Teny h mellettem aludtak amig volt ejjeli szopi. Siman lehet h ezert.
Amig csak annyi volt a keles, hogy mellettem volt, fekve szoptattam es amugy aludtunk, addig nem erdekelt az se, ha 10x kelt.
De amikor mar rendesen altatni kellett minden keles alkalmaval, ringatni, setalni vele, pattogni a labdan, minden anyamkinja es kelt vagy 5x, na az durva volt, mert sokaig tartott visszaaltatni.
Most maskepp nehez. Ha felkel ejszaka, minimum 2,5 orat ebren van. Nem naponta, de 2 naponta van ilyen, sot, olyan is, hogy 2x 2,5 orat van ebren egy ejszaka. Ez a pokol egy masik bugyra, foleg hogy mar 1 eves is elmult es mar nem tom miota ez megy 🤣
Nem vagyok a toppon, na.
2-és valaszolonak: kitartást neked! Az én fiam is 20-30 perceket aludt, borzalmas volt. Épphogy elaltattam már kelt is. Csak mondom, hogy az 1x alvásra áttéres lesz megváltás, akkor én is mindig ledőltem. (az 1.óra 30 perc) de ennyi. Ami viszont jó volt, hogy éjjel jól aludt.
A kérdezőnek.: nekem a nagy tesó mindent hazahozott az oviból, így nagyon sokszor voltak kipurcantó éjszakáink. 4 hós korától kb.
Nem voltam halálos fáradt
Napközben aludtam vele amikor aludt.
Éjjel kb óránként kelt 10 hónapos koráig, velem aludt és csak mellen aludt vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!