Éjszaka órákat van ébren, hogy tudnám ezt elkerülni?
9 hónapos lassan a picikém, hónapok óta megy ez, hogyha 8-9 között alszik el, éjjel 2-3 órát ébren van. Egy darabig elvan a kiságyban, de aztán unatkozik és játszani kell vele. Előtte is folkel 1,5-2 óránként, van olyan éjszaka, hogy óránként is , plusz ugye az ébren töltött idő. Elképesztő módon kimerült vagyok, biztos vagyok benne, hogy valamit nagyon elrontok, mert egyszerűen nem tud éjszaka nyugodtan aludni és nagyon rosszul érzem magam emiatt. Ha később rakom le pl 10 körül, akkor csak sokat ébred, nincs ébren. Volt,hogy egyik nap ejfelkor sikerült csak elaltani sajnos, későn is értünk haza, akkor viszont aludt 4 órát egyben. Jó lenne ezt átvinni a normális esti fektetesbe. És cicin alszik el,amit szintén tudom, hogy elrontottam, nagy ritkán sikerül a hintaban elringatni .
Reggel 8 kor kel, 11-12 körül alszik másfél -2 órát, délután pedig 4 körül alszik fél vagy 1 órát. Aztán fürdés , evés és alvás .
Amugy nagyon kis jókedvű, vidám, nagyon aktív , mosolygós baba, mindenre kíváncsi, imádom , csak kezdek kikeszulni az alváshianytol, bár az a 4 óra felért egy wellness hétvégével, de az egy egyszeri alkalom volt.
Az én fiam is csinált ilyet. De mi nem játszottunk vele. Valamelyikünk lefeküdt a kiságy mellé egy matracra, hogy ne legyen egyedül, ne féljen. De ennyi. Éjszaka nincs játék.
Ha cicin alszik el, akkor még jó sokáig ébredni fog éjszaka, ráadásul gyakran. Neked kell eldöntened, hogy ez meddig fér bele nálad.
És a cicin való elalvasrol hogy szoktassam le? Ha látom, hogy aludna rajta, kicsit ebresztgessem fel, és úgy rakjam le aludni, hogy még ébren van? Vagy mi a jó módszer erre?
Szerintem sokat vagyunk kint. Amíg nem volt ilyen meleg napközben is rengeteget sétáltunk és a kertben is voltunk. Most, hogy már mászik, inkabb a kertben vagyunk egy hatalmas pokrócon, vagy a teraszon, ha nagyon meleg van kint. Illetve hétvégén , ha Apuka itthon van, elmegyünk kirándulni .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!