Miért nem alszik a 6 hónaposom?
Ma tölti a 6 hónapot, sosem volt egy nagyon jó alvó, bár volt 1-2 átaludt éjszaka, illetve kb 2 héttel ezelőttig nagyon szépen beállt arra, hogy este elaludt, kétszer kelt éjszaka és reggel 7-kor ébredt.
De az utóbbi időben van, hogy óránként kel és reggel fél 6-kor ő úgy gondolja ideje felkelni. De a legjobb, ami éppen most van, hogy egy teljesen váratlan időpontban hajnalban/éjszaka szopi után úgy gondolja, hogy akkor ő most nem alszik vissza. Most éjszaka 11-kor kelt, aztán 1 körül. Azóta ébren van, várom hátha elalszik az ágyában, de valószínűleg hinta lesz belőle.
Nem sír , nem nyoszorog, nem a foga (mi lesz, ha még az is jön....)
Az égvilágon semmi nem változott a napunkban, járunk sétálni, ugyanolyan minden. Mindig jól kiszelloztetem a hálót, parasitva is van. Mikor átaludta az éjszakát, ment a fehér zaj, de már az sem segít, ki is kapcsoltam. Most épp hasal az ágyában és érdeklődve nezekodik körbe, imádom, de borzasztó kimerült vagyok, és nagyon el vagyok keseredve. Ilyenkor mindig azt érzem, hogy elrontok valamit, mintha csak rosszabb lenne az egész.
Tudom, hogy ebben a korban van növekedési ugrásuk, és éjszaka eszik is minden alkalommal, a nappal nem változott, kb 3 óránként eszik, dél körül van egy nagy alvása (általában) 2-2,5 óra, illetve 4 körül még egy kisebb. 7 és 8 között furdetjuk, utána szopi és alvás és kezdődik az éjszaka...
Ha esetleg van valami otletetek, mit tudnék csinálni, mi lehet a baj, szívesen fogadom. Bár általában az a válasz, hogy idővel jobb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!