6 honaposom egyik naprol a masikra nem alszik nappal? Mi lehet ez?
Az Én fiam is ugyanezt csinálta (bár Ő még csak 2 hónapos).
Nálunk az időjárás volt a hunyó, kicsit lehűtöttük a lakást légkondival - persze nem raktuk alá, és úgy hogy ne fázzon meg - és 4-5 órákat aludt utána. Egyszerűen nekik de tesz jót a meleg.
Aham, nem nagyon alszik nappal, maximum 2x30 percet. De nem panaszkodom, mert kb 3 hónapos kora óta (mióta nem alszik napközben), simán elvan magában fél órákat is, játszik a kis játékaival a járókában, én meg tudok főzni, stb.
Szóval tényleg megijedtem, hogy az utóbbi napokban benyomta ezt a napközbeni 3 órás alvást :D Amúgy nem tudom hogy bírja, szerintem ő csak ilyen :)
6os vagyok, ma nekem is nyűgös. Hivd fel inkább a védőnőt, de nekem amugy azt mondta h amíg nem lázas és rendesen eszik, nincs baj.
Hordozd egy kicsit a kezedben, úgy hátha elalszik, nekem ez be szokott válni amikor ilyen nyűgös. Kb 20 perc alatt elalszik. Vagy etesd meg, lehet az a baja, vagy fogzás is lehet a dologban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!