6 honaposom egyik naprol a masikra nem alszik nappal? Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Tegnap es ma nem tudom altatni. Konkretan d.e.9-tol vergodik es sikitozik,sir a faradtsagtol de nem tudjuk elaltatni. Eddig aludt magatol ,raadasul minden harom orankent. Ma meg tegnap semmi..vigyem orvoshoz vagy csak az idojaras lenne? Foga nem jon meg szerintem. En mar ki vagyok borulva az egesz napos kinlodastol. Csak dobalja magat az agyban es nem lehet megnyugtatni2020. júl. 3. 15:31
11/16 anonim válasza:
Az oké, hogy eddig nem altattátok kézben, de most akkor érdemes lenne feladni az elvet, és megpróbálni, hogy aludjon az a szerencsétlen gyerek. Én is arra törekszem, hogy inkább az ágyában aludjon el egyedül, de ha ez nem megy, mert túlfáradt és csak dobálja magát ordítva, akkor felveszem és elaltatom kézben, mert aludni viszont kell neki. Általában ilyenkor a kezemben is vergődik 5-10 percet, de magamhoz szorítom, csitítgatom, és előbb-utóbb megadja magát, elalszik.
12/16 A kérdező kommentje:
Probalunk mindent,de kezben meg rosszabb. Nem elvbol,hanem eddig szepen elaludt az agyban es nem igenyelte. Szerintem a fog lesz a ludas.
2020. júl. 4. 14:19
13/16 khniki válasza:
Szerintem a mozgásfejlődés zavar be. Nem kezdett mostanában valami új mozgásformát?
14/16 A kérdező kommentje:
Forog,meg hasal es sajat tengelye korul is forog. De mar tudta ezeket. Amugy tenyleg olyan,mintha nem birna elaludni mert allandoan mozog,pedig faradt. Par orankent meg nem jarhatom az utcat babakocsival...
2020. júl. 5. 12:14
15/16 anonim válasza:
Szia!
Kiderült hogy mi volt a gond? Nálunk ugyan ez a helyzet, eddig aludt nappal 3x-4x 1-1,5 órát, most alig fél órát, azt is sírás árán csak. egész nap nyűgös. Éjszakát is átaludta most azt sem.. 4 hós jelenleg
16/16 A kérdező kommentje:
Igazából nem,egyszer csak elmult. Sokkal jobban 1 eves korától alszik.
2021. máj. 31. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!