11 hónaposom nagyon rosszul alszik. Megoldás lehet másik ágy?
Az hogy ki vagy merulve.
O nem jatekbaba akit csak ugy leraksz es alszik. Hus ver ember...mit gondoltal mikor gyereket vallaltal?
Teljesen atlagos 11 honapost irtal le szulok millioi ebben elnek, ne nyavajogj kerlek. Ez ilyen es kesz.
Igen, nekünk jobb lett. Leesesgatlos 80x200asat kapott.
Esetleg ha magatok koze veszed?
Utolsoval ne foglalkozz, fogyatekos.
A dolgaimat ugyanúgy megtudom csinálni, nincs szükségem bejárónőre. Kivagyok merülve igen, de az alvást szeretném megoldani, nem idegent beengedni feleslegesen a házba.
Tisztában voltam vele, hogy lesznek rossz időszakok. Nem arra számítok, hogy lerakom és alszik szépen magától. Valami ötletet szeretnék kérni, hogy ne ugráljon fel fél óránként-óránként. Ha nem tudsz rendes választ adni, kérlek hagyd figyelmen kívül ezt a kérdést.
Ha mellettem fekszik, akkor játszani akar velem, próbáltam már, és folyamatosan mászik rám, játszik a párnámmal, piszkálja az apját :D
Köszönöm válaszod 4-es, nagyon gondolkodom én is olyan ágyon.
Köszönöm a választ 9-es :)
7-es, szerinted nem olvastam? Csak sajnos könyvből meg ilyen olyan tanulmanyokból, pszichologiaból nem lehet rendesen gyereket nevelni, tanítani, mert általánosítanak, és nem minden gyerek egyforma. Ezért vagyok kíváncsi olyanokra, akiknek hasonló volt a baba, és hogyan tudták megoldani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!