Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miert ejfelkor alszik el...

Miert ejfelkor alszik el leghamarabb a 3 honaposom?

Figyelt kérdés
3 honapos babam 2 honapja nem alszik el este ejfelnel hamarabb. Ha ejfelkor alszik akkor mar boldog vagyok. 100% annyatejes. Ha elalszik akkor utana nem ebred es egyben lehiz 8-10 orat. Vagyis volt, hogy delutan 2-kor kelt... de ezt nem akartam igy elkezdtem hamarabb keltemi reggelte mig el nem ertuk, hogy 8-kor enresutdttem. Ennek dredmenye csak egy rendkivul nyugos gyerkoc lett igy reggel 10 elott mar nem keltem. Este furdetes 7-8 kozott majd sotetben csendben cici. De ha el is alszik, ahogy kibeszem a cicit ebred. Ja es nala nincs olyan, hog elengedi a cicit ha jollakott. Komkretan soha se engedne el igy amikor melyaloˇna kerul lecuppantom. Nappal valtozo, de akkor is vsak cicin alszik 2-3 x 1 orakat vagy felet. Mar mindent probaltam de nem tudom elaltatni hamarabb ejjel. Miert? :(

2020. jan. 30. 01:45
 1/8 A kérdező kommentje:
Elnezest a sok hibaert de epp altatok ismet, cicivel es alig latom a telefont mert annak is le van huzva a fenyereje.... A hajnal 2 a leggyakoribb elalvasi ido...
2020. jan. 30. 01:48
 2/8 khniki ***** válasza:
100%
A miertre sajnos nem tudok válaszolni. Jó az alvókája, csak korábbra kéne tenni. Próbáld ki este, amikor sötétben ciciztek, hogy bekapcsolsz neki fehér zajt. És csak akkor kapcsold le, ha már az ágyában van és mélyen alszik!
2020. jan. 30. 05:06
 3/8 A kérdező kommentje:
Ezt mar minden este igy csinalom :( semmivel se tudom elorebb hozni a melyalvast
2020. jan. 30. 09:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem kevés neki a nappali alvás. Ebben a korban jóval többet kellene aludnia. Az én majdnem 8 hónapos fiam alszik ennyit napközben. Szerintem szépen fokozatosan keltsd hamarabb reggel és napközben többször vidd altatni. Mindegy, hogy hogyan, csak aludjon. Akár hordozva, vagy babakocsiban. 3 hónaposan 4x vagy 5x is alhat napközben. Kb másfél órát tudnak ébren lenni ebben a korban. Szóval napközben ilyen időközönként próbálkozz az altatással. Az esti rutint is próbáld ehhez igazítani. Szerintem lassan be fog állni.
2020. jan. 30. 10:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Jarunk mindennap setalni, babakocsiban 1 orat alszik, napkozben viszont csak cicin tud , olyankor meg se mozdulok, nehogy megebredjen. Igy alszik napi 4-5x fel orakat cicin napkozben. Ringatasra vagy barhogy mashogy nem alszik el csak a cici, este is csak azzal de elotte hosszu orakig komfort szopizik, igazabol furdetestol elalvasig. Probaltam, hogy reggelente mindig kicsit korabban keltem de ez sem valt be. Mindig kihuzza minimum ejfelig de ha reggel korabban kelt akkor este meg nyugosebb
2020. jan. 30. 11:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Ajánlom ezt a könyvet és oldalt

[link]

2020. jan. 30. 12:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem későn van a fürdetés.

Nálunk fel7 és legkésőbb 9kor alszik. Van h 1 órát kell altatni, de igyis időben vagyunk

5 hónapos

2020. jan. 30. 13:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Veled alszik, vagy külön? Mert lehet, hogy csak a közelségedre vágyik. Babaöbölben melletted próbáltátok már? Valahogy tényleg előbbre kell hozni az elalvást, mert amúgy tényleg jó alvókája lenne.
2020. jan. 30. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!