Miért csak 20 percet alszik egyben 4 hónaposom?
Eddig legalább a babakocsiban aludt hosszabban de most már ott sem mióta ezek a hidegek vannak (bent a lakásban persze nincs hideg mindig ugyanannyi..) éjjel jól alszik, max egyszer kel enni...utána napközben alszik délelőtt fél órát meg délután kétszer háromszor húsz percet...estére már jó fáradt és nyűgös :(
amúgy nem hasfájós, nagyon mosolygós, és könnyen el is alszik (ringatás utána hasra le vagy hátra - de mindkét pózban megébred 20 perc után) ugyanez van ha cicin alszik el akkor is. cumit egyenlőre nem fogadja el
Sírva ébred vagy jókedvűen?
Estére az enyém is nyűgös meg álmos sokszor pedig 2x másfél órát alszik (jóval nagyobb már) de ő pl 3-4 hónaposan 30 percet aludt egyszerre és jókedvűen kelt fel. Persze amikor hirtelen lerövidültek az alvásai aggódtam miért, de neki így jó volt. Számolgattam is, amennyit éjjel aludt meg nappal 4x30 perc nagyjából 13-14 órát tett ki, ez azért bőven jó, a napi alvásigényétől akkor se alszanak többet a babák, ha próbáljuk erőltetni meg visszaaltatgatni stb..
Viszont ha sírva ébred, nem megy a visszaaltatás?
Ugyanezt csinálja az én 3 és fél hónaposom éjjel is, nappal is mint a tied. :-)
Utóbbi napokban az vált be, hogy olyan délután 1 körül együtt lefekszünk, szopizik és együtt alszunk (én többnyire olvasok). Így alszik másfél-2 órát. Fura, mert éjszaka meg simán alszik a kiságyában. Viszont nem bánom, mert így én is leengedek kicsit. Hétvégén meg a nagy 4 éves is lelkesen csatlakozik. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!